2777
2789

خانواده ی همسرم توهمه چی زندگیم نظرمیدن باورتون نمیشه بگم.یک نمونه اش رنگ پیرهن‌پسرم،لباس خریدن خودم.مثلاهمش میگن کم بخریدکمتربخوریدالبته اینم بگم ب شدت خسیس ان.مادرشوهرم چن بارتیکه پرونده ک نذاردوروبرت شلوغ باش مهمونی کمتربده ک من فقط خانواده خودم میان خونم منظورش خانوادم هس دقیقا.خلاصه ک یک ماهی میشه باهاشون رابطه ای ندارم حالاصب مادرشوهرم ب شوهرم گفته بیایدخونمون این دلخوری وتمومش کنید.مشکل من اینه ک من دلم نمیخادبه همه چیم کارداشته باشن ونظربدن وآدم زودرنجی ام هروقت میرنجم تامدتهاخودخوری میکنم بخاطرهمینم تصمیم گرفتم ازشون فاصله بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب دیگه باهاشون یه مدت کات کردی بهشون اولتیماتوم دادی که دخالت نکنن حالا برو آشتی انشالل دیگه میکشن بیرون 

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

تصمیمت درسته

اگرم همسرت اصرار داره دوست باشین

برو دوستی کن

ولی بازم تو ب کارت ادامه بده

برای رفتن ب خونشون بهانه بیار

و نرو

خودتو دور از جون بزن ب مرگ😩😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خواهش میکنم نظرتونو بگیدبراتصمیمم نظراتتون.درکل خانواده ی همسرمن خیلی زیاددخالتی ان کمک بدیداگ مادرش خواست بامن صحبت کنه چ جوری بش بفهمونم ک دلم میخاد ی فاصله ای بینمون باش وازدخالتاشون ناراحت میشم وآرامشمو ازدست میدم

منم طلا و لباس و تمام وسایل خونه حتی قالی و اینجور چیزا رو مادرشوهرم باهام میومد الآن ازشون دور تر شدم خودم خرید میکنم بعد اونا میبینن.

همییییییشه هم نظرشونو میگن ولی خوب کار از کار گذشته

تصمیمت درسته اگرم همسرت اصرار داره دوست باشین برو دوستی کن ولی بازم تو ب کارت ادامه بده برای رفت ...

😀نه گلم همسرم میگه من هیچ کاری ب رابطت باهاشون ندارم امادوست نداره من براش تعیین تکلیف کنم بگم توهم نروخونشون.بخداآرامشمو ازدست دادم مجبورم هرکاری وازشون پنهان کنم تااینابهم غرشونزنن

به نظر من از حساسیتت کم کن چون اونا باز کاراشونو میکنن اگه ظاهری باهاشون همنظر باشی ولی در نهایت کار خودتو بکنی هیچ کاری از دستشون بر نمیاد 

باورت میشه اگه بگم مادرشوهر من بدتراز اینیه که تعریف کردی یه هفته رفتم جایی هرروز روزی دوبار زنگ میزد اول میپرسید کحایی شب کجا خوابیدی!!!! منم فقط جلو روشون باهاشون همنظر میشم ولی در نهایت اون چیزی که خودم بخوام میخرم...بیشتر وقتا اصلا بهشون نمیگم چیزی خریدم تا خودشون میان خونم میبینن که خریدم وتعجب میکنن... اونوقت دیگه حرفی ندارن ک بزنن 0

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

عزیزم وقتی تو یه مسئله ای ک بهشون مربوط نیس نظر میدن همون احظه جوابشونو یا غیرمستقیم یا مستقیم بده، دیگهچرا خودخوری میکنی. مستقیم بگو خودم میدونم چقدر مهمون دعوت کنم و مهمونی بدم. دیدی هالیشون نمیشه بگو بابا به شما چه مربوط؟ مگه من در مورد خرج و برج شما نظر میدم.

دو ساله عضوم ولی، سوسابقه دارم، حداقل ۶ بار ترکیدم. 😁