2777
2789
عنوان

عشق و ازدواج

558 بازدید | 44 پست

سلام دوستان من چند روز پیش یه نظر سنجی ازهمه دوستان کردم و با مشاور سایت هم همچنین.

بنده ۲۳ سالمه عاشق پسری هستم که پیوند کلیه شده وطی یک حادثه تصادف پاش پلاتیم بوده و دراوردن و خوب شده.از ۱۲ سالگی عاشق هم بودیم اما بخاطر سن و خانواده ها همه هم خبرداشتن ما همو میخواییم مادر مخالفت کردوچون کم سن بودیم۵ سال بینمون فاصله افتاد بنده یک نامزدی ناموفق هم داشتم واین اقا هیچوقت فراموش نکردم خیلی دوستش دارم بعد سالها الان باهمیم خیلی همو دوست داریم خیلی برام تلاش میکنه قلب مهربونی داره این اقا فامیله سریک سفره بزرگ شدیم اما خانوادم ب شدت مخالفن چون پدرم فوت شده مادرم میگن من با این زیبایی وتحصیلات وموقعیت خوب چرا زن چنین ادمی بشم 

نظر مشاور سایت اینه من خیلی درگیر احساسات شدم و موارد منفی نمیبینم و ازدواج برپایه مخالفت خانواده نمیشه و باید رد کنم این اقارو.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاا.. كه بهترين تصميمو بگيري عزيزم اما هيچ چيزي توي دنيا هرگز جاي عشق رو نميگيره شمام يه ازدواج ناموفق داشتي و هنوز اينو دوس داري ميخواي ازدواج كني با كسي كه موقعيتش بهتره و اين عشق تو گوشه ي ذهنت بمونه؟ما اونقدرها هم فرصت نداريم كه يه زندگي با عشق رو تجربه نكنيم عزيزم اگر مشكل عمده اي نداره ازدواج كن الهي كه خوشبخت بشي 

من خیلی نگرانم. ایا میشه بدون دلیل منطقی چشم از رو دل این اقا و خودم بردارم و بخاطر خانوادم ردش کنم؟ اینده من رو خانوادم تضمین میکنن که زن کسی بشم دراینده و بیمار نشه؟ ایا کسی که تو یک شهرستان کوچیک متولد شده وسالهاست به شهر بزرگ ومرکز اومدن بی فرهنگه؟ خانواده سالم خوب پاک بی ازار مومن اهل دود نباشن بی فرهنگن؟ دستشون ب دهنشونم میرسه و الان خانوادش براش مسکن هم تهیه کردن.

خوب عشق مهمه ولی مسائل دیگر رو هم در نظر بگیر تفاوت سنی شغلشون چیه؟خونه داره؟

بنده۲۳ ایشون  ۲۶

من لیسانس ایشون فوق دیپلم

مغازه دارن 

کار میکه

مسکن پدرش خریده براش خانوادش همیشه پشتش هستن اما خودش ادم با عرضه ایه و  اهل کاره

ان شاا.. كه بهترين تصميمو بگيري عزيزم اما هيچ چيزي توي دنيا هرگز جاي عشق رو نميگيره شمام يه ازدواج ن ...

مرسی عزیزم بخدا خیلی اشفته ام قبلی که خانوادم بفهمن ارامش داشتم حس میکردم خوشبخت ترین ادم رو زمینم اما امروز اشفته ام دلگیرم چون همش مسخرش میکنن 

خوب عشق مهمه ولی مسائل دیگر رو هم در نظر بگیر تفاوت سنی شغلشون چیه؟خونه داره؟

خودشون مغازه دارن دادن اجاره و جایی دارن کار فنی میکنن پیش کسی که خوب حرفه ای بشن و بشن شعبه ۲ اون کار و کلا کار از خودش باشه

مرسی عزیزم بخدا خیلی اشفته ام قبلی که خانوادم بفهمن ارامش داشتم حس میکردم خوشبخت ترین ادم رو زمینم ا ...

عزيزدلم واقعااااا عشق بهترين حس دنياست فكر كن لباس ميخري خريد ميكني حتي غذا درست ميكني و تازه به اينم فكر ميكني داري براي كسي كه دوسش داري غذا درس ميكني لباسايي كه خريدي و قراره اون تو تنت ببينه قراره با هم عشق كنيد واقعا نميدونم چرا يه عده براي ازدواج اينقدرررر فيلتر ميزارن زندگي كن عزيزم بيخيال بقيه 

وقتی مشاور اینو گفت و خوندم حرفش واقعا دلم خیلی گرفت 

حق داری . ما ماشین نیستیم . خیلی حرفا منطقین اما انجامس محال . هیچی معلوم نیست تو سرانجام عشق . مگه یه رفتار فاحش ناجور ازش ببینی که امیدی به دل کندن داشته باشی

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی