2777
2789
عزیزم درست میشه منتظر بمون روزای سختت تموم میشه بالاخره خوشی میاد سراغت

انشالا 

ادم ناامیدی نیستم اما انقددرس نشده ک گاهی میگم فقط سرخودمو بااین حرفاگرم میکنم وگرنه چیزی عوض نمیشه😔😔😔دردم برای خودم نیس ک اگ برای خودم بود انقدنمیسوختم دردم برای پدرمادرمه ک ی عمر زحمتمو کشیدن و الان کلی مشکل دامن زندگیمونو گرفته وقتی میبینم کاری ازم برنمیاد یا ب خودم میگم نکنه بزمیادومن انجام ندادم نکنه تلاشم کم بوده و ...زندگیم تلخ میشه‌

چطور میشه ببینی پدرمادرت دارن اب میشن اماتوازته دل بخندی؟؟؟من ارزومه بمیرم 

خدایایاحلش کن یا منو بکش🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسییییی عزیزم امیدوارم یه روزی همینطوری حالم خوب باشه ممنون گلم بابت دلگرمی مهربون💛🌻🌻🌻

به امید فردا زندگی نکن..اینجا رو ول کن..برو شروع کن و بنویس..تا وقتی که با خودت کنار اومدی..منتظر کسی نباش که لبخند به لبات بیاره..خودت باید به خودت کمک کنی..پاشو زود..

اینجا بمونی بدتر میشی و اشفته تر.

اینم از طرف من برات هدیه..امیدوارم همون لبخند رو من بهت تونسته باشم هدیه بدم... شبت بخیر بانوی مهربون و محکم..

فقط با هندزفری گوش کن.ی پیشنهاد..😜✌

https://songsara.net/41351/andrew-fitzgerald-

peace.html

تا شقایق زندگی باید کرد..🌸🌱
بچه ها دلتون گرفته برید فیلم ترسناک ببینید حداقل واسه دو ساعت فازتون عوض میشه، من امروز فیلم احضار2 ...

عاا این فیلمرو ک من خیلی وقته دیدم ولی میدونی حدیدن انقد بی ظرفیت شدم جنبه فیلم ترسناک ندارم همین چ س ناله بهترع😑😂

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

شده راحت همیشه بتونی گریه کنی؟؟من اونقددلم پره ک الانم بغضم گرفته 

نمیدونم یاخدایی نیست...یاحقمه خودم خبرندارم....یا امتحانم میکنه امانمیدونم ی امتحان چن سال طول میکشه

امافک نمنم سختترازین برای من دیگ بذاره

دل ادمیزاد چقد ظرفیتش بالاس یه ادم‌میتونه تا همیشه با دل گرفته زندگی کنه عزیزم امیدوارم حال دلت خوب ...

ممنون عزیزم دعا میکنم هیچ کی دلش نگیره و همیشه شاد باشه چون خیلی سخته

کاش هیچ وقت دنیا این نبود که هست کاش اون چیزی که کمترین چیزه واسه یکی دیگه اس مال ما هم بود

خيييييلى حرفت به دلم نشست من چند روزه كه حالم بده خيييييلى ام حالم بده امروز غروب انقدرى گريه كردم شوهرم خونه نبود زار ميزدم او خدارو صدا ميزدم

شده راحت همیشه بتونی گریه کنی؟؟من اونقددلم پره ک الانم بغضم گرفته  نمیدونم یاخدایی نیست...یاحق ...

هر کی یه در هایی داره می‌دونه باز نمی شن

شب هایی که دل های کسی میگرفت من اگه توی سایت میدم کمک می کردم دلش از غم در بیاد😔ولی امشب بد داغونم

دیگه هیچی نمی خوام

عاا این فیلمرو ک من خیلی وقته دیدم ولی میدونی حدیدن انقد بی ظرفیت شدم جنبه فیلم ترسناک ندارم همین چ ...

جدی انقدر ترسیدی؟

من مغزم بهم میگه این فیلمه الکیه واسه همین زیاد نمیترسم😁فقط یهو که جیغ میزدن از صداشون میپریدم بالا

خيييييلى حرفت به دلم نشست من چند روزه كه حالم بده خيييييلى ام حالم بده امروز غروب انقدرى گريه كردم ش ...

کاش صدای منو یه لحظه گوش می داد

منو ول نکرده چون اگه ول می کرد بین این همه پوچی گم می شدم

دستمو می گیره ولی نمی خوام بفهمم😔می خوام منم از این دل گرفته کنده بشم

کاش صدای منو یه لحظه گوش می داد منو ول نکرده چون اگه ول می کرد بین این همه پوچی گم می شدم دستمو می ...

زبونم بسته شده،نميتونم ديگه نماز بخونم كلا از همه چى انگار دور شدم،حالم خوش نيست،فقط ميگم خدايا خودت به داده من برس همين