2777
2789
عنوان

ساک بارداری

97 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من الان پنج هفته و دو روزم تموم شده دیشب رفتم سونو‌دکتر گفت دو تا ساک میبینم یکیش دژنره با یکم دفرمه ست یکیش خوبه ولی جفتش پایینه برو دو‌هفته دیگه با سونوی دقیق بیا،، ایا کسی تجربه مشابه داشته  ؟؟ ممکنه نموننن چون پایین هستن ؟؟؟

منم بچم جفتش پایین بود خیلی استراحت کردم ی شب درد شدید گرفتم فقط ب خدا گله میکردم ک‌چرا ی بچمو گرفتی اینم میخوای بگیری فرداش رفتم‌سونو دیدم دکتر‌گفت جفتت حرکت کرده رفته بالا دیگه خطری نیست سعی کن خیلی استراحت کنی همش بشین یا دراز بکش کار سنگین نکن توالت فرنگی‌استفاده کن از همین ابند

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بچم جفتش پایین بود خیلی استراحت کردم ی شب درد شدید گرفتم فقط ب خدا گله میکردم ک‌چرا ی بچمو گرفتی ...

مرسی عزیزم ، از نظر غذایی هم باید رغایت خاصی کنم ؟؟  راستی بهن قرص دوفاستون هم داده که ظاهرا واسه جلوگیری از سقطه شما هم خوردید ؟؟ 

جفت پایین باشه باید استراحت کنی ولی احتمالا اون دفرمه عه دفع بشه

مرسی فاطیما جونم ، اون بخواد دفع بشه کاری به اون سالمه نداره ؟؟ نکنه باعث افتادن اونم بشه خیلی نگرانم 

مرسی فاطیما جونم ، اون بخواد دفع بشه کاری به اون سالمه نداره ؟؟ نکنه باعث افتادن اونم بشه خیلی نگران ...

نه عزیزم ان شالله سونویِ بعد اونم خوب شه اما اگه دفع یا جذبم بشه کاری به اون یکی نداره ولی شما استراحت حتما بکن

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
مرسی عزیزم ، از نظر غذایی هم باید رغایت خاصی کنم ؟؟  راستی بهن قرص دوفاستون هم داده که ظاهرا وا ...

من شیافت پروژسترون زدم...اره اب هویج‌جگر گوسفند و گوساله و جگر‌مرغ...کرفش خیلی چیزا رو نخور و اصلا پیاده روی نکن از‌‌پله بالا پایین نرو اصلا اصلا اصلا نزدیکی نکنی رو شکم نخوابی  

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍