2777
2789
عنوان

جوششش صورت

213 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

با جوش صورت چیکار کنم

دو ماهه صورتم جوشای قرمز زده، روی گونه و لپ، دکتر رفتم، همش هم صورتمو میشورم، نمیدونم چرا خوب نمیشن، جوشای زیر پوستی قرمز

من چند وقته ازش خلاص شدم الان راحتم😌

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پماد پانژل بگیر خوبه .قرمز میکنه و ملتهب و بعدش پوسته میده و میتونی شبا پانژل بزنی و روزا که قرمز نشه پماد آلفا بزنی 5،6ساعت بمونه .من که این روشو امتحان میکنم خوبه.من جوشام ژنتیکیه و این روش جلوی جوش زدنو نمیگیره ولی جوشی که درمیاد رو خوب میکنه

رزیم غذایی سالم باعث میشه جوش صورت کم بشه خودم امتحان کردم جدیدا صوزتم خیلی کم جوش میزنه سبزیجات و میوه جات زیاد میخورم اب به اندازه میخورم نه زیاد نه کم . سرخ کردنی رو کنار گذاشتم به بار هم بخوام غذای سرخ کردنی بخورم روغن کنجد استفاده میکنم حس میکنم از وفنی این روغنهای معمولی رو کنار گذاشتم صورتم بهتر شده خیلی خیلی کم غذای سرخ کرده میخورم بیشتر پخته و سبزیجات و میوه میخورم مرغ که اصلا دوست ندارم بعصی وقتها به ندرت گوشت میخورم نون و برنج و ماکارونی خیلی خیلی کم میخورم خودم احساس میکنم صورتم بهتر شده هرچند صورتم  زیاد جوش نمیزد ولی همون یکی دوتا هم از بین رفته خودم فهمیدم بخاطر رژیم غذاییمه شیرینیجات هم کم میخورم 

لایه برداره ملایمه.اگه سوراخ باشه که فکر نمیکنم ولی لکشو شاید .همون آلفا ترمیم کننده هس من بعد از لی ...

برا جوش کمر میشع استفاده کرد؟؟

من الان ک باردارشدم کمرم جوشی شد

انگار اول جوش بودم بعد دست و پا در اوردم😁

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
برا جوش کمر میشع استفاده کرد؟؟ من الان ک باردارشدم کمرم جوشی شد انگار اول جوش بودم بعد دست و پا در ...

نه شما بارداری هر چیزی نزن یا بیخیال باش که خودش رفع میشه و بخاطر بارداریته یا برو دکتر پوست بهت دارو بده .تو بارداری خطرناکه

وقتی میزنی میسوزونه؟  کاملا جوشاتو برد؟

اره خیلی.من هنوز درگیر جوش هستم ولی چون جوشام ژنتیکیه باز میزنم ولی از این پماد راضیم .فقط روی خود جوش باید زد.همین سایت بهم معرفی کردن.پماد آداپالن هم خوبه و قوی تر از پانژل هست ولی خوب چون پوسته زدنه و قرمز و ملتهب بودنش اذیت میکنه من روزا آلفا میزنم .بیرون هم میری ضد آفتاب بزن .من ضدآفتاب رنگی سان سیف میزنم که لااقل قرمز نباشه آبروم نره

فقط بگم که میسوزونه و یه روش تهاجمیه