2777
2789
عنوان

درد

67 بازدید | 15 پست

امشب فهمیدم دوست پسرم وقتی با من بوده با عشق الانش هم بوده.۵سال ما بود سومین سالی که با من بوده با این دختره هم دوست شده!

حس یه ادم اشغال بهم دست داده

حس میکنم تا اعماق وجودم سوخته امشب

دلم میخواد داد بزنم زار بزنم از این همه حماقت هام

این فقط واسه دختراس پسرخواهر شوهرمن هرروز بایکی یا مثلا دوسال بایکی دوست میشه درحد ازدواج بعد یکی دیگه رومیبینه اون وول میکنه به خدا قسم اصلا عین خیالشم نیست اینقدم مسخرشون میکنه که نگو خواستم بهت بگم دختراآسیب میبینن پسرا اصلا

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری فهمیدی عزیزم؟

چطور ۳سال تونسته پنهون کنه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
این فقط واسه دختراس پسرخواهر شوهرمن هرروز بایکی یا مثلا دوسال بایکی دوست میشه درحد ازدواج بعد یکی دی ...

اره اون که اسیب ندید. اون حتی یه تومن هم خرج‌من نمیکرد. من  براش کادو میخریدم نت میخردم بسته میخریدم بخدا اون هیچیییییی برای من نخرید

چجوری فهمیدی عزیزم؟ چطور ۳سال تونسته پنهون کنه

دوستم با دوسته اون نامرد نامزده. امشب دوستم بهم گفت. یعنی یه حالی شدم حس کردم دنیارو سرم میچرخه خودش هم‌از گفته خودش پشیمون شد.

وااااایییی خدا من چقدر خر بودم.اواخر که فهمیدم خیانت کرده جدا شدم ازش. ولیییی ۳ سال رو نمیدونستم واقعا نمیتونم هضم کنم

دوستم با دوسته اون نامرد نامزده. امشب دوستم بهم گفت. یعنی یه حالی شدم حس کردم دنیارو سرم میچرخه خودش ...

وقتی بخودش گفتی واکنشش چ بود

چرااین پسرااینقد بی احساسن اخه؟

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
وقتی بخودش گفتی واکنشش چ بود چرااین پسرااینقد بی احساسن اخه؟

به خودش هیچی نگفتم. بدون خداحافظی جدا شدیم. اصلا اصلا اصلا هیچ حرفی بینمون رد و بدل نشد روز اخر

خستم به والا خستم. خدا نمی بینه خدااااا منو نمی بینه

من بخاطره اون نامرد ۴سال از زندگی و از درسم عقبم افتادم. کنکورمو گند زدم بعدش دانشگامو گند زدم.ولی اون الان دارن فوق میخونه من هنوز لیسانس نگرفتم

می فهمی تو دلم بدجور آتیشه. بدجور سوختم

به خودش هیچی نگفتم. بدون خداحافظی جدا شدیم. اصلا اصلا اصلا هیچ حرفی بینمون رد و بدل نشد روز اخر خست ...

درکت میکنم

سعی کن قوی باشی 

سرمنم اومده

قوی بودم ولی امشب واقعا شکستم شما چرا؟شما هم خیانت دیدی؟

من قبل ازدواجم بای نفردوس بودم همسرم درجریانه

من ب جنون رسیده بودما

الان فراموشش کردی؟

فراموش ک نمیشه

ولی دیگ حسی ندارم بهش

اخرین بار بعد ازدواجم تو بیمارستان دوره کاراموزیم بود اونجادیدمش زنشو اورده بود برا زایمان😏

فراموش ک نمیشه ولی دیگ حسی ندارم بهش اخرین بار بعد ازدواجم تو بیمارستان دوره کاراموزیم بود اونجادی ...

لعنت به همچین آدماییییییی

همیشه میگفتم زمین گرده.ولی اصلا هم اینطور نیس. من از غصه میمیرم اون با عشقش خوشه من از زندگی و درس عقب افتادم اون هی داره پیشرفت میکنه

لعنت به همچین آدماییییییی همیشه میگفتم زمین گرده.ولی اصلا هم اینطور نیس. من از غصه میمیرم اون با عش ...

بچه ش دختر بود اوند ازم حلالیت بخواد گفتم حلال نمیکنم

من بخاطر اون کلی عذاب کشیدم 

ولی ببین الان یادم نمیاد اصن

ولش کن بفکرخودت باش

بشین گریع کن سبک شی

حرف بزن نریز تو خودت

ولی باور کن تموم شده و دوباره ازنو شرو کن