2777
2789
عنوان

یه ادم جدید تو زندگیم

874 بازدید | 61 پست

من شوهر دارم و زندگیم یه مسیر روتین داره تموم ارزوهام تو زندگیم مرد از بعد از خیانت همسرم انگار همه چی رو باختم افسرده شدم آرزوهام یادم رفت رفتم سره کا  که همه چی رو فراموش کنم الانم سره کار میرم با حقوق اداره کار و بیمه زندگیمون خوبه ولی هیچ وقت یادم نمیره که وقتی میخواستم درس بخونم و دندون پزشک بشم واسه خودم چقدر اذیتم کرد حتی میگفت خریدن قهوه هم واسه خونه مربوط به درس خوندنه تا تو نخوابی بیشتر درس بخونی پس ننیخرم

الان طلاق گرفتی یا چی

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باجازت استارت جون لطفا برای دوتا پستام گزارش بزنید بعدش لایکم کنید براتون حمد بخونم😍❤

😐اصلا تاپیکی نداری برای چی دقیقا گزارش بزنیم

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
سه چهارماهی از دومین خیانتش میگذره ولی من دیگه بی حس شدم حتی دفعه دوم پیگیر نشدم ببینم تا چ حد پیش ر ...

تا هر حدی که رفته باشه میخوای چکار بفهمی ؟ 

شما به هر حال تصمیمت رو گرفتی 

الان سره کاری میرم که با رویاهای من خ فاصله داره از طریق بورس و کارای بورس با ادمی اشنا شدم که تو بورس راهنماییم میکرد گفتم عداقه دارم دندون بخونم سود بورسو میخوام واسه رفتن دنبال علاقم

عزیز فکرهای گذشته باعث ناراحتیت میشه.

ما انسانها دشمن قسم خورده ای داریم به نام شیطان.
شیطان دوست نداره ما شاد و آرام باشیم.برای همین از جوانب مختلف به ما حمله میکنه.
هر زمان دیدی برای اتفاقات گذشته ناراحتی ،یقین بدون که از پشت سر تو،به تو حمله کرده.
هر زمان نگران آینده ای ،از جلوی تو حمله میکنه.
هر زمان تو رو به گناه وسوسه میکنه ،از سمت چپ تو حمله شده.
از سمت راست هم که حمله میشه،میخواد به وسیله ی کارهای خوب ،تو رو منحرف کنه.مثل مغرور شدن و...
به این حس ها توجه نکن،هر زمان این ناراحتی ها برات پیش اومد ،بر عکس حسی که داری عمل کن.شکر گزار باش،بعد شاهد خواهی بود که چه نشاط و لذتی بهت دست میده.ان شاالله

اگه دوست داری آرامش پیدا کنی به کانال استادم سر بزن.آدرسش تو امضام هست.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
الان سره کاری میرم که با رویاهای من خ فاصله داره از طریق بورس و کارای بورس با ادمی اشنا شدم که تو بو ...

واسه چی خیانت کرد؟؟؟؟؟مگه زندگیتون سرد؟؟؟

ببخشید بچه هایه جایی خوندم خیانت یعنی خیلی وقته یه زندگی تموم شده بوده