2777
2789
وزن طبیعی ینی قد منهای ۱۰۰  الان شما وزن طبیعی و سالمت که لباس تن خور بتونی از تن مانکن بیرون ...

ن میخام لاغر تر بشم 

لباس ک اندازم راحت میخرم ولی میخام لاغرتر بشم اگ با همین روش. پیش برم فردا پس فردا وزنم میش 200 کیلو قدم اینجوری میمون

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

خب فرضا یه پسر با قد ۱۷۰ باید چند کیلو باشه؟ یه دختر با قد ۱۷۰ باید چند کیلو باشه هر دو ۱۹ ساله فر ...

نمیشه گفت چند کلیو... نگاه دخترا درصد چربی بیشتری دارن( سینه و باسن) پسرا تراکم استخوانشون بیشتره و عضله بیشتری دارن. ممکنه یه پسر ورزشکار باقد ۱۷۵ وزن ۱۰۰ کیلو داشته باشه اما کل بدنش ماهیچه باشه( بی ام ای این پسر بالای ۲۵ هست اما نه اضافه وزن داره نه چاقه) حالا به دختر رو در نظر بگیر با همون قد ۱۷۵ و وزن ۱۰۰ که کلی شکم و پهلو داره! BMI هردو نفر یکیه اما اون پسره مناسبه و اون دختره چاق، واسه همین نمیشه از MBI یه نتیجه قطعی گرفت

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی😍 عزیزم من که نگفتم شما بچه ای همچین قصدی ام ندارم. ولی ما واسه زیر ۱۵ سال رژیم نمیدیم چون ممکن ...

بعد ی سوال دیگ چقد کالری کم کنم 50 تا 60 خوب 

از این برنامه ورزشی تو گوگل ریختم با اونا ورزش میکنم روزی چهل کالری دمبلم میزنم کم 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

نمیشه گفت چند کلیو... نگاه دخترا درصد چربی بیشتری دارن( سینه و باسن) پسرا تراکم استخوانشون بیشتره و ...

عزیطم میشه وزن زیبایی منم بگی؟ وزن نرمال و نمیخوام. وزن زیبایی رو میخوام. 170 قدمه. 67 کیلو وزنمه. 

وزن شروع 75   وزن الان 68     وزن هدف 64