2777
2789
منم بعضی وقتها فقط میک درست میکنم باشیر کاکائو😍

بدبختی اینه وقتی گشنمه ام میشه هزاااااری ام از این چیزا بخورم سیر نمیشم

فقط باید غذای گرم بخورم

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
میخواد اقا میخواد میشه پیتزا ببینیم دلمون نخواد 😢من فردا درست میکنم 😁😁

کاش بعضی نی نی سایتیا همسایمون بودن میشینیم دور هم درست میکردیم میخوردیم،من همیشه وقتی پیتزا و لازانیا و... درست میکنم دلم میخاد با رفیقام بخورم زنگ میزنم به یکی دوتاشون بیان😋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صفحه قبل با عکسش گذاشتم.سیب زمینی آب پز کن له کن.به ازای هر سیر زمینی تو دستورش دو تا پیاز داره(اسمش ...

این غذای من درآوردیه منم هست البته من پیاز داغ و گشنیز و جعفری نمک و فلفل میزنم و اصلانم جایی ندیده و  نشنیده بودم،ولی دوپیازه فکر کردم یه جوره دیگس مثلا دومادمون چهار پیازه درست میکنه مرغ  با پباز فراوون توش، حالت خورش پیاز میشه میگن خیلی خوشمزس ولی من نخوردم،گفتم شاید اون مدله

کاش بعضی نی نی سایتیا همسایمون بودن میشینیم دور هم درست میکردیم میخوردیم،من همیشه وقتی پیتزا و لازان ...

کار خوبی میکنی نوش جون تون عزیزم ولی منو به هوس انداختی برای فردا درست کنم 😊😊

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
استانبولی جاتون خالی خوردیم 😂

من تازه میخام درس کنم

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
 توی مواد سسش چی میریزی؟ من هرچی رب میزنم بی رنگ میشه

خانومی اگ زردچوبه میزنی اشکال کارت اینه که اول زرد چوبه میزنی بعد رب بخاطر همین رب رنگ نمیندازه..فقط رب بزن بهش انم خیلی زیاد ولی یا زردچوبه رو بعدش بزن یااصلا نزن این تجربه ی ماست😊

خانومی اگ زردچوبه میزنی اشکال کارت اینه که اول زرد چوبه میزنی بعد رب بخاطر همین رب رنگ نمیندازه..فقط ...

🤔🤔واقعا؟؟من همیشه زرد چوبه اول میریزم خیلیم خوب رنگ میگیره و یبار یادم رفت زردچوبه بزنم خیلی بیرنگ و یجوری شد

🤔🤔واقعا؟؟من همیشه زرد چوبه اول میریزم خیلیم خوب رنگ میگیره و یبار یادم رفت زردچوبه بزنم خیلی بیرنگ ...

ما قبلا اول زردچوبه میزدیم بعدش رب.بعد ربش رنگ نمینداخت....حالا اول رب میزنیم بعد زردچوبه یاهم زردچوبه نمیزنیم..بستگی به کیفیت رب هم داره...مثلا رب خونگی مثل بازاری رنگ نمینداره...ربت هم وسط تابه سرخ کن بعد قاطی موادت کن عالیه