2821
2789

😨🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️👀 

دکترررر فقط

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شامپو هگور خیلی خوبه البته اول از داروخونه بپرس شاید سنش کم باشه ندن ولی واس خودت خوبه سرکه بزن ب موهاتون بعد باشونه ریز ریز شونه بکشید موهاتونو

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
چه سرکه ای

فرقی نداره خودم برا دختر همین سرکه ای ک ترشی میزارن میزدم البته سرش باید ی مدت تو کیسه پلاستیکی باشه تا بوی سرکه تخم شپشم خفه کنه 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
سرکه سفیدم میشه پس

اره گمونم مهم بوشع

به مرکز سلامت مراجعه کنید...هم به خودتون و هم دخترتون شامپو میدن...شامپو پرمترین برای دخترتون و شامپو دایمیتیکون برا خودتون...طرز استفادش هم توضیح میدن بهتون...بعد باید موهاتونو تار تار شونه کنید و تخمارو همه بکنید بزارید تو دستمال و دور بندازید...از سرکه یا از مایونز استفاده کنید برا موهاتون...همه لباسا و ملافه ها و رو بالشیو خلاصه همه رو بشورید و تو آفتاب خشک کنید

میگن شپش خوبه

اصلااااااااااااااااا  انگلی که میچسبه بهت و خونتو میخوره کجاش خوبه!!!!!قبلا میگفتن چون سرت خارش میگیره مثلا خون رسانی به موهات بیشتر میشه درحالیکه کاملا برعکسه و ریزش مو میاره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز