بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تولد تولد تولدت مبارک ..امروز تولد دخملم هست ...خدایا به حق همین اذان هرکی مشکل داره حلش کن
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
عزیزم تولدت مبارک منم پارسال همین حس حال تو داشتمنمیدونم مشکلت چیه که دلت گرفته ولی من تو روز تولدم شوهرم از خونه انداخته بود من بیرون من حتی خونه خودممنبودم ولی گذشت امیدوارم از امسال به بعد برات بشه سال های طلایی زندگیت