2777
2789
عنوان

خیلیییی خوشحالم

201 بازدید | 21 پست

یکی از همکارا همسرم همیشه شوهرم ازش تعریف میکرد میگفت خیلی با شخصیتی هست زن دوستش بود چون ازش بزرگتر بود من چیزی نمی گفتم که بفهمه حساسم حالا امروز به طور اتفاقی فهمیده داره به شوهرش خیانت میکنه با یکی از همکاراش دوس شده میگه می خوام یک جوری به شوهرش بفهمونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

هر کی خوشگله مال دبگرونه:-/... 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

گفتم چه عجب یه نفرخوشحاله آخه اینم خوشحالی داره 

منم یکی که داشت زندگیمو خراب میکردافتاده زندان اما اصلا خوشحال نشدم

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘
خب چند بار ازش تعریف کرد

تعریف کنه.. مگه عسل بود خوردش😐

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل