2777
2789
عنوان

فلافل خونگی

159 بازدید | 24 پست

دوستان شماها چطور فلافل درست می‌کنین؟ 

من خودم نخود رو از شب قبل خیس کردم، بعد ریختم تو اسیاب و اسیابش کردم، یدونه پیاز ریز رنده کردم، یدونه سیب‌زمینی متوسط رنده کردم با دوتا حبه سیر. یدونه هم تخم مرغ زدم با ادویه کاری، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه و نمک، مخلوطش کردم، موقع سرخ شدن گذاشتم روغن داغ بشه و بعد سرخشون کردم. شما چیکار می‌کنین؟

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغ و سیب زمینی نمیزنم ادویه هم پودر انبه پودر زیره سیاه فلفل سیاه یه کم آویشن پودر تخم گیشنیز نمک زردچوبه

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔

توش گشنیز آسیاب شده هم بریز خیلی خوب میشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
باید چرخش کنی نخودارو ، تو چرخ گوشت

نه چرخ نکردم، تو اسیاب ریختم، اصلا هم از هم وا نشد🤔

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
عکس بزار ببینیم

الان ندارم ک، شب سرخشون می‌کنم میذارم

نخود رو از دو شب قبل خیس میکنم چند بار آبش رو عوض میکنم تا بو نگیره یه سیب زمینی آبپز میکنم بعد نخود رو با سیب زمینی و پیاز و سیر و یه گوجه پوست گرفته و کمی گسنیز و جعفری چرخ میکنم بهش پودر انبه و فلفل قرمز و نمک میزنم.