2789
عنوان

بچه ی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 101 پست
نه لقاح نیست همون اسپرمو شستشو میدن تزریق میکنن تو رحم مثل اقدام طبیعی

خواهر من الان بچه چهارم رو باردار البته وضع مالیشون خیلی خوبه و دوست داشتن ولی فاصله بین بچه اول و دومش ۱۳سال بود دومی رو باردار نمی شد آی وی اف همه کاری هم کرد نشد که نشد تا طبیعی خودش گرفت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم مثل تو هستم پسرام ۹ساله و ۴ساله هستن شوهرم خیلی اصرار داره برا سومی پارسال سومی رو سقط کردم ...

سلام عزیزم خوبی باردار شدی بچه سوم رو؟الان دیدم تیکر بارداریتو

سلام عزیزم  آره باردار شدم

ای جاااان مبااارکه عزیزم خوشحال شدم 😍😍 طبیعی باردار شدی یا با ای یو ای؟ جنسبتش معلوم نیست؟

منم از دیشب با خودم فکر میکردم که چکار کنم بالاخره البته ته دلم یکم راضیم ولی به شوهرم نگفتم. میخوام خوب فکرامو بکنم.دوست دارم الان دو پسر دارم سومی اگه بیارم دختر بشه .البته هنوز میترسم.

ای جاااان مبااارکه عزیزم خوشحال شدم 😍😍 طبیعی باردار شدی یا با ای یو ای؟ جنسبتش معلوم نیست؟ منم از ...

ممنون عزیزم ان شاالله قسمت خودت

نه طبیعی

منم دوتا پسر دارم ماه قبل اینکه باردار شم ای یو ای تعیین جنسیت کردم نگرفت دیگه ماه بعدش طبیعی شد

ان شاالله دختر باشه

اگه هم نشد که شکر خدا

نه هنوز جنسیت معلوم نیست 

ممنون عزیزم ان شاالله قسمت خودت نه طبیعی منم دوتا پسر دارم ماه قبل اینکه باردار شم ای یو ای تعیین ...

انشاالله به سلامتی به دنیا بیاد و بغلش کنی و دختر باشه برای منم دعاکن دختربیارم سالم و صالح..دعای زن باردار مستجاب میشه