هلیا* مدیر عضویت: 1391/05/22 تعداد پست: 3290 عنوان بچه ی سوم | مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 101 پست سلام شوهرم خییلی اصرار و علاقه به بچه داره چکار کنم میگه سومی رو هم بیاریم،،میترسم الان مخالفت کنم ،،باز چندسال بعد بهم سرکوفت بزنه چرا نیاوردم 1398/10/09 | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرمیتاآرشام عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 93 نه نرفتم روز سیزده اچ سی جی زدم روز ۱۴ای یو ای شدم این ماهم دارم دارو میخورم ببینم چی میشه هزینه آی یو ای چندهکجا انجام دادینمنم دکترم گفت اگر حتما دختر می خوای باید ای یو ای کنیولی من سپردم بخدا
آرمیتاآرشام عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 93 منم ولی با دوفاستون منظم شده ۲۸روزه اتفاقا دکترم چندماه پیش دوفاستون داد دودوره بخورم من یه دوره بیشتر نخوردم شاید بخاطر همین تاثیر نداشته
آرمیتاآرشام عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 93 نه نرفتم روز سیزده اچ سی جی زدم روز ۱۴ای یو ای شدم این ماهم دارم دارو میخورم ببینم چی میشه ایشالا اینماه جواب بگیری انتظار خیلی بده
آرمیتاآرشام عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 93 نمیدونم چرا شاید کیفیت ندارن آره شاید دکتر من می گفت شرایطی هست اسپرم و تخمک روبروی هم هستن ولی لقاح انجام نمی شهشما چیزی نمی خوری تقویتی؟ گیاهی؟
(شهرزاد) عضویت: 1389/06/06 تعداد پست: 3875 هزینه آی یو ای چنده کجا انجام دادین منم دکترم گفت اگر حتما دختر می خوای باید ای یو ای کنی ولی من ... من اهوازمبا داروهام۱۵۰۰شد
(شهرزاد) عضویت: 1389/06/06 تعداد پست: 3875 اتفاقا دکترم چندماه پیش دوفاستون داد دودوره بخورم من یه دوره بیشتر نخوردم شاید بخاطر همین تاثیر نداش ... معمولا ماه اول یکم دیر تر پریود میشیدوفاستون برا آماده سازی رحم برای بارداری هم خوبه
(شهرزاد) عضویت: 1389/06/06 تعداد پست: 3875 ایشالا اینماه جواب بگیری انتظار خیلی بده ممنون ان شاالله واسه شما هم
(شهرزاد) عضویت: 1389/06/06 تعداد پست: 3875 آره شاید دکتر من می گفت شرایطی هست اسپرم و تخمک روبروی هم هستن ولی لقاح انجام نمی شه شما چیز ... چرا اینو فولیکو پرگناکر ولی گیاهی نه چیزی نمیخورم
آرمیتاآرشام عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 93 من اهوازم با داروهام۱۵۰۰شد من فکر می کردم بیشتر می شهآی یو آی لقاح رو از خارج انجام می دن بعد انتقال می دن به رحم
آرمیتاآرشام عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 93 چرا اینو فولیک و پرگناکر ولی گیاهی نه چیزی نمیخورم من چیزی نمی خورم حتی یدوفولیک نوشت نخوردم چون اسید فولیک خوردم فایده ای نداشتولی ماه قبل برای گرم شدن رحم بعدازپریود روزی یک قاشق مرباخوری سیاه دانه و عسل خوردم ۱۸روزه پریود شدم نمی دونم بخاطر سیاه دونه بود یانه
آرمیتاآرشام عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 93 ممنون ان شاالله واسه شما هم مهمترین چیز فکر می کنم آرامشه من ازبس ازموقع اقدام زوم کردم روی این قضیه پریودام هم بهم ریختهباید بی خیال شیم
(شهرزاد) عضویت: 1389/06/06 تعداد پست: 3875 من فکر می کردم بیشتر می شه آی یو آی لقاح رو از خارج انجام می دن بعد انتقال می دن به رحم نه لقاح نیستهمون اسپرمو شستشو میدن تزریق میکنن تو رحممثل اقدام طبیعی
(شهرزاد) عضویت: 1389/06/06 تعداد پست: 3875 مهمترین چیز فکر می کنم آرامشه من ازبس ازموقع اقدام زوم کردم روی این قضیه پریودام هم بهم ریخته ... آرهآدم وقتی دارو استفاده میکنه منتظرهوگرنه من ماهای قبل اصلا اینجور نبودم
آرمیتاآرشام عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 93 من که ایشالا اینماه بگیره اگه نشه دیگه داروهای هورمونی رو نمی خورم می خوام برم ورزشدیگه بی خیال می شم شاید بگیرهالبته من فیبروم رحم هم دارم پیش خودم می گم شاید بخاطر اینه نمی گیره البته فیبرومام کوچیکن