2777
2789
عنوان

لاوا کیک شکلاتی

729 بازدید | 8 پست

درست کنم ؟ خوش مزه س بنظرتون؟ اگه تکنیکی برای خوشمزه تر شدنش دارین بگینا :) 

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۳۰۰ گرم (۱.۵ لیوان)

شیر ۳۵۰ میلی( ۱.۵ لیوان)

روغن مایع ۲۵۰ میلی (۱ لیوان) ( دستورها اکثرا ۱.۵ لیوان هستش من یک لیوان می ریزم )

آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم( ۲ لیوان)

پودر کاکائو ۴ ق غبیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)وانیل ۱/۴ ق چ

جوش شیرین نصف ق چ(جاش بیکینگ پودر می تونین )کلا مایعات این کیک زیاده و به خاطر همین جوش شیرین ریخته میشه تا بافت کیک به حالت اسفنجی در بیاد .

همه مواد در دمای محیط نیم ساعت قبل قرار بگیره .شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کردم و حدودا ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی زدم تا شکر توش حل بشه . از این مواد یه لیوان برداشتم و جدا گذاشتم این همون یه لیوان سسی هست که در کلیپ می بینین رویه کیک که گرم و داغ هست ریختم .تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن برقی خوب زدم وانیل هم اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو الک کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم . مواد رو داخل قالب به قطر ۲۳ سانت ریختم .هر نوع قالبی میشه استفاده کنین .فر رو هم که از یک ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه حدودا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دادم . با خلال دندون چک بشه که پخته یا نه .من چون داخل قالب کمربندی درست کردم و کفش کاغذ روغنی انداختم .کیک رو از قالب بیرون اوردم کاغذ رو ازش جدا کردم . اگر توی قالب ساده درست کردین و کفش کاغذ روغنی ننداختین فقط چرب کردین دیکه از قالب بیرون نیارین .و روی کیک رو برش دادم تا یکدست بشه  به خاطر اینکه می خوام خامه کشی و تزیین کنم اگر همین طور بخواید سرو کنین این کارها لازم نیست .کیک که گرم و داغ هستش سوراخ هایی توش ایجاد کردم و اون یک لیوان سسی که کنار گذاشته بودم رو رویه کیک ریختم . وقتی کیک خنک شد آماده سرو هست.

اینستاگرام @masoumehrasouli

کیک اسفنجی چطوریه من الان درست کنم

کیک# اسفجی وانیلی

کره یا روغن ۱۵۰ گرم

شکر ۳۹۰ گرم من 340 میریزم چون با 390 خیلی شیرین میشه

وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ ۳ عدد

آرد ۳۶۰ گرم

بیکینگ پودر2تا3 قاشق مرباخوری

نمک یک هشتم قاشق مرباخوری

شیر ۲۶۰ میلی لیتر

عکس دستور رو ضمیمش میکنم...