2821
2789
عنوان

عفونت

203 بازدید | 17 پست

دخترا دكتر بمن گفت عفونت شديد دارم

برام قرص واژينال مترانيدازول و نيستاتين تحويز كرد و كرم واژينال دالاواگ و سه تا قرص 

كسي بوده با اينا خوب بشه؟ 

شنيدم لاكتوفم خيلي خوبه 

ميشه دركنار اينا از اون هم استفاده كنم يا نه

لاکتوفم درمانی نیس.

پیشگیریه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس بدرد من نميخوره الان

سونو دادی یا از که فهمیدی عفونت داری

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

پس بدرد من نميخوره الان

ن

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
منم خشکی دارم یعنی عفونتم برطرف شه خشکی واژنم خوب میشه؟ب شما دارو برای خشکی واژن نداد؟

والا من اصن نه سوزش داشتم نه خارش فقط خشكي واژن داشتم 

همينارو فقط داده بهم 

شيش روزه از درمانم ميگذره بايد چهارده روز بشه

هنوز نميدونم رفع ميشه اين خشكي يا نه

ولي واسه من خيلي ازار دهنده س

والا من اصن نه سوزش داشتم نه خارش فقط خشكي واژن داشتم  همينارو فقط داده بهم  شيش روزه از ...

من خشکی دارم الان جدیدا خارش هم گرفتم،دیروز رفتم دکتر فقط دارو های انتی بیوتیک داد برای عفونت برای خشکی هیچی نداد نمیدونم دیگه  خوب بشم نشم...

2825
2823
2791
2779
2792