2789
عنوان

مهرطلبی

47 بازدید | 5 پست

ماانسان هافقط لازم نیست چیزهایی رایادبگیریم که برای به دست آوردن آرزوهای ماباشدبلکه لازم است رشدوتغییر کنیم چونکه هم برای خودمان وهم برای دیگران انسان بهتری باشیم هیچکس به اندازه کافی خوب نیست اگراحساس می کنی توخوب وکامل هستی ونیازی به یادگرفتن مطالب جدیدنداری وتغییربر روی خودت،سخت دراشتباه هستیدوباید بدانی که در تله مغرور شدن وخودخواهی گیرکرده ای

حال بدانیم مهرطلبی چیست و انسان مهرطلب کیست؟

فردی که زیادبه دیگران توجه می کندودلش میخواهداول به اوکمک کندبعدبه خودش حتی اگربرایش سخت باشداگر از فرد مهرطلب کمک بخواهی لازم وواجب می داندبه شخص کمک کننده کمک کندمثلاً با اینکه میداند امروز کاری دارد ولی خواهرش ازاودرخواست نگه داشتن کودک اش رادارداوجواب مثبت می دهدودر درونش خود آزاری داردوممکن است باکودک به خشونت رفتارکندچراچون که فکرمی کنداگرجواب منفی بدهدافراداورادوست نخواهندداشت و او را ترک میکننداین امردرآینده باعث می شوداو فردی عصبی شودواین امر به جایی می رسدکه کمک هایش جنبه وظیفه پیدا میکند.

نکرده کارکه کارکند،پروردگارنگاه کند.

منم همین شخصیت ازار دهنده رو دارم

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکی از کسانی که ب شدت مهر طلب هست مادرشوهرم هستند اصلا خودش رو دوست نداره فقط تا میتونه میخاد به همه کمک کنه از خودگذشتگی فراوان به خاطر اینکه همه ازش تعریف کنن از خواسته های خودش میگذره والان بعد لز یک عمر به شدت پشیمان وعصبی شده

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم

منم همین اخلاق رو دارم.ولی دارم ترک میکنم. زندگی شده ازار خودم.قبلا جواب کسی رو نمیدادم و به اصطلاح احترام نکه میداشتم  تا ناراحت نشه ولی جدیدا هر کی بی احترامی کنه جوابشو میشنوه.برای طرف مقابل احترام لازمه برای من لازم نیست؟

منم همین اخلاق رو دارم.ولی دارم ترک میکنم. زندگی شده ازار خودم.قبلا جواب کسی رو نمیدادم و به اصطلاح ...

جواب دادن خوبه ولی نبایدجنبه بی احترامی وپرروبودن داشته باشه.

نکرده کارکه کارکند،پروردگارنگاه کند.