2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چیکار کنم

149 بازدید | 10 پست

نمی‌دونم تاپیک های قبلیم رو خوندید یا نه اما من به تازگی باردار شدم دوباره ( اون هم سه قلو ! ) و اصلا نمی‌دونم چیکار کنم خیلی ها میگن ناشکری نکن و خوشحال باش اما برای چی خوشحال باشم ؟ برای بارداری سختی که پیش و رو دارم ؟ برای این که قراره ۴ تا بشن و من اصلا حوصله بچه ندارم ؟ برای این که چند وقت دیگه احتمالا اصلا نمیتونم حتی از جام بلند بشم و برم سر کار؟ همسرم هم حالا این وسط گیر داده میگه بیا آزمایش DNA انجام بده جنسیت رو بفهمیم شاید نظرت عوض شد اما اصلا ربطی به اون نداره 😫 خدایا چیکار کنم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

خوشبحالت😍😍😍

ولی ای کاش خدا اون سه تا بچه رو به سه تا آدم ِ منتظر میداد ... از کاراش سر درنمیارم !!!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طبیعی سه قلو حامله شدی ؟

بله 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
دارو خوردی سه قلو شد؟؟؟ یا همینطوری طبیعی ؟؟؟

ژن اش رو داشتم عزیزم 

خوشبحالت😍😍😍 ولی ای کاش خدا اون سه تا بچه رو به سه تا آدم ِ منتظر میداد ... از کاراش سر د ...

😅 بخدا منم حرفی نداشتم 

ژن اش رو داشتم عزیزم 

چه جالب. انشاءالله سلامت به دنیا بیان.

خیلی سخته واقعا. من آرزوی بچه دارم ولی شوهرم دوست نداره... 

چشم به هم بزاری بزرگ شدن... قسمتت این بوده باهاش نجنگ ازش استفاده کن و لذت ببر. یه صفحه هست تو اینستا elly_sia خانمیه 4 تا بچه داره... 

خیلی ها حسرت چندتا بچه دارن ولی از عهده ش برنمیان یا حالشو ندارن.

تو قسمتت یه خانواده پرجمعیت به نظرم توانشو داری که خدا بهت داده.... به عنوان یه موهبت نگاه کن.

چه جالب. انشاءالله سلامت به دنیا بیان. خیلی سخته واقعا. من آرزوی بچه دارم ولی شوهرم دوست نداره...&n ...

دیدم ایشون رو ماشالله خیلی باید حوصله و توانش بالا بوده باشه من ولی نمی‌دونم واقعا توان و حوصله اش رو دارم یا نه تو همین دختر اولم موندم من ... راستی امیدوارم که شما به زودی خبر نینی دار شدنتونو به ما بدید عزیزم 

دیدم ایشون رو ماشالله خیلی باید حوصله و توانش بالا بوده باشه من ولی نمی‌دونم واقعا توان و حوصله اش ر ...

ممنون قربونت برم.

قسمت منم اینجوریه... به این نتیجه رسیدم که مامان خوبی نمیشم که خدا نمیده بهم...

مواظب خودت باش... با تقدیرت نجنگ

ممنون قربونت برم. قسمت منم اینجوریه... به این نتیجه رسیدم که مامان خوبی نمیشم که خدا نمیده بهم... ...

عزیزم نزن همچین حرفی رو بنظرم هم شما هم من باید به امضام توجه داشته باشیم و توکل بکنیم به خدا