2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست
همون دیگه احمقه واقعا.

يا مثلًا ميگه ما به گربمون گوشت فلان ميديم رفتم گوشت فروشي گفته عروستون اومده بال برده واسه گربش گفتم أي واي گربه ما از اين اشغالا نميخوره غذاش سينه مرغه با كره

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هر دومون گربه داريم ( مادرشوهرم مستأجره واسه بدهي شوهر همين جاريم خونه زندگيش رو فروخت داد به اونا ولي جلو همه ميگه خونمو واسه اين فروختم كه اون پسرم كمك نكرد يعني شوهر من قرضاي برادرشو نداد ٣٠٠ ميليون قرض داشت در حالي كه پنجاه ميليون داده بهشون

وای پس خیلی پر رو تشریف  داره

آينا چيزي نيس من بخوام از كاراش بگم يك روز كامل طول ميكشه به قدري منو اذيت ميكنه به فكر طلاقم ، ولي شوهرم خودش خيلي خوبه و مهربونه خيلي احترام مامانو بابامو داره موندم چه كنم

بنظر من باید یبار برای همیشه جوابشو بدی ی جواب دندان شکن که دیگه تمومش کنه😑 یبار که چیزی گفت به ح ...

اره .موافقم ...منم مادرشوهرم هی میرسید ب من میگفت فلانی ( جاریم) از سنش بیشتر میفهمه  ازهم سنو سالاش بیشتر میفهمه چند سال اینو میگف..منم هیچی نمیگفتم ..اخر ی بار گفت بعدش ب شوهرم گفت اینجوری نیست .اونم نه گذاشت نه برداشت گفت نه   گفت اصلا اینجوری نیست مادرشوهرم چشاش گرد شد ازمن پرسید منم گفتم چی بگم ولی نه اینجوری نیست...دیگه سعی کرد چیزی نگه ..ازین حرکتا چندبار کردم الان بهترشده 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه