2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست
اون‌جاری طبل تو خالیه حالا ببین وقتی جهازشو چی اگه نیومدی تو نی نی سایت و نگفتی که جهازش هیچی نبود ...

دقيقًا ميدونم چيزي نيس ولي جواب اين بيشعورو چي بدم كه بچه بازي در نياره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقيقًا ميدونم چيزي نيس ولي جواب اين بيشعورو چي بدم كه بچه بازي در نياره

من خودم چون حاضر جواب نیستم ، معمولا این طور مواقع سکوت میکنم و حرف رو عوض میکنم.

نهایت میگم به چه خوب مبارکش باشه

یه بار بگو فک نکنم انقد بی معرفت باشه به پدرش فشار بیاره تو این اوضاع اقتصادی 

مگه شماااا که خیلی چیزا رو نداشتین زندگیتون نشد؟؟؟

باز من که همه چی اوردم قیمتا یکم مناسب بود 😋

گروه قرمز وزن شروع۹۶.۶۰۰ وزن چالش ۸۶ کیلو ورن هدف ۷۰ 

وای اگه الان عمه من بود زارتی میگفت دست دستو میشوره دستم برمیگرده صورتو میشوره

یعنی متنفر بودم از این جمله اش

هروقت جلوش میگفتیم یکی بهمون مجبت کرده اینو میگفت که یعنی ببین تو چیکار کردی براش

حالا توام یکی 2 بار جوابشو بدی دیگه نمیگه

میدونم بده ها ولی جواب ادما رو ندی دور برمیدارن

من عروسیم خیلی سخت گذشت بهم همش گریه و اینا کردم بعد عروسیمون بالاترین نقطه تهران بود بهترین تالار با 12 نوع غذا و دسر و بهترین دی جی و ........

دختر خاله شوهرم عروسیش یه هتل 3 ستاره تو شهرستان با زرشک پلو با مرغو جوجه و بدون دیجی، فکر کن برادرشوهرم اهنگ میزاشته البته که عروسیش من نبودم ولی دوستم تعریف کرده بود برام

هیچی فکر کن مادرشوهرم هیچ کاری واسه عروسیه ما نکرده بود و هی میگفت تالارتون خوب بودا ولی عروسیه بچه خواهرم فلان بود

یه بار دیگه با ناراحتی گفتم ما 12 مدل غذا داشتیم با زرشک پلو با مرغو جوجه یکی بود؟؟؟؟؟؟ ما بهترین دیجی رو داشتیم با اهنگ گذاشتن یه اماتور یکی بود ما بهترین تالارو داشتیم با زیر زمین یه هتل 3 ستاره یکیه؟ به شوهرمم گفتم من عروسیم بدترین عروسی هم بود عروسیه پسرشه جای اینکه من بگم کاری نکردید و عروسیم بد بود اینا بکن نه عروسیه داداش ما عالی بود ما تا حالا همچین چیزی ندیده بودیم برعکسن؟ دوس دارن من بگم تو کم گذاشتی برای من

تا بیخیال شدن

جالبه دخترخاله شوهرم بعد از چند وقت میگفت عروسیه شما فقط غذاش کاش یکی دیگه مثل شما عروسی بگیره ما خوش بگذره به دلامون

یه بار بگو فک نکنم انقد بی معرفت باشه به پدرش فشار بیاره تو این اوضاع اقتصادی  مگه شماااا که خ ...

منو خيلي اذيت ميكنه پشت سرم حرفاي دروغ ميگه فقط واسه اينكه شوهرم وضعش خوبه بهشون كمك نميكنه اونم از چشم من ميبينه 

بنظر من باید یبار برای همیشه جوابشو بدی

ی جواب دندان شکن که دیگه تمومش کنه😑

یبار که چیزی گفت به حالت عصبانیت بگو واااااای مامان خستم کردی چقدر از این صحبتا میکنی منظورت چیه؟ یعنی من جهیزیم کامل نبود؟ اول اینکه همه چیز داشتم و دست پدرمم میبوسم ثانیا جهیزیه وظیفه پدر من نیست وظیفه پسر شماست هر چی که داده لطف کرده به پسر شما

هم پدر من هم پدر جاریم

هر کس به اندازه توانش

دیگه هم لطفا ازین بحثای خاله زنکی نکنید

تموم شد و رفت

🌷
بنظر من باید یبار برای همیشه جوابشو بدی ی جواب دندان شکن که دیگه تمومش کنه😑 یبار که چیزی گفت به ح ...

دقيقًا دفه بعد إينو ميگم با اينكه ميدونم دعوا رآه ميندازه فوري خودشو به غش ميزنه