وای اگه الان عمه من بود زارتی میگفت دست دستو میشوره دستم برمیگرده صورتو میشوره
یعنی متنفر بودم از این جمله اش
هروقت جلوش میگفتیم یکی بهمون مجبت کرده اینو میگفت که یعنی ببین تو چیکار کردی براش
حالا توام یکی 2 بار جوابشو بدی دیگه نمیگه
میدونم بده ها ولی جواب ادما رو ندی دور برمیدارن
من عروسیم خیلی سخت گذشت بهم همش گریه و اینا کردم بعد عروسیمون بالاترین نقطه تهران بود بهترین تالار با 12 نوع غذا و دسر و بهترین دی جی و ........
دختر خاله شوهرم عروسیش یه هتل 3 ستاره تو شهرستان با زرشک پلو با مرغو جوجه و بدون دیجی، فکر کن برادرشوهرم اهنگ میزاشته البته که عروسیش من نبودم ولی دوستم تعریف کرده بود برام
هیچی فکر کن مادرشوهرم هیچ کاری واسه عروسیه ما نکرده بود و هی میگفت تالارتون خوب بودا ولی عروسیه بچه خواهرم فلان بود
یه بار دیگه با ناراحتی گفتم ما 12 مدل غذا داشتیم با زرشک پلو با مرغو جوجه یکی بود؟؟؟؟؟؟ ما بهترین دیجی رو داشتیم با اهنگ گذاشتن یه اماتور یکی بود ما بهترین تالارو داشتیم با زیر زمین یه هتل 3 ستاره یکیه؟ به شوهرمم گفتم من عروسیم بدترین عروسی هم بود عروسیه پسرشه جای اینکه من بگم کاری نکردید و عروسیم بد بود اینا بکن نه عروسیه داداش ما عالی بود ما تا حالا همچین چیزی ندیده بودیم برعکسن؟ دوس دارن من بگم تو کم گذاشتی برای من
تا بیخیال شدن
جالبه دخترخاله شوهرم بعد از چند وقت میگفت عروسیه شما فقط غذاش کاش یکی دیگه مثل شما عروسی بگیره ما خوش بگذره به دلامون