2777
2789
عنوان

حال خراب من

241 بازدید | 11 پست

دوستان من 5روزه زایمان کردم کوچولوم 38هفتگی ب دنیا اومد از طریق سز با بی حسی کمر ب پایین حالا الان از روزی ک زایمان کردم تا همین الان ک دارم تایپ میکنم یه سردردهای وحشتناکی دارم ک میگن بخاطر بی حسیه... دی‌شب رفتم دکتر گفت تا 40روز طول میکشه.... کارم شده گریه چون حتی بچمو بغلم نمیتونم بکنم... تورو خدا اگ چیزی میدونید بگید راهنمایی کنید... ببخشید اگ نمیتونم جواب تک تکتون رو بدم ممنون 

دروع میگه هیچکی مثل من‌ وحشتناک نداشت ده روز طول کشید رفتم دکتر عمومی امپول زد اب رو اتیش بود 

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ آمپولی تورو خدا کمکم کن ک دارم میمیرم

نمیدونم بخدا رفتم گفتم دارم میمیرم امپول زد سریع اروم شد منم از سری شده بودم‌واییی وحشتناک بود 

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍

عزیزم قدم نورسیده مبارک 

فکر کنم استراحت بهت کمک کنه بعد از زایمان نباید سرتو تکون میدادی انشالله خوب شی

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

عزیز خواهر منم بی حسی کمر زایمان داشت  اصلا نمی تونست راه بره.  عوارض  آمپول ته. خواهرم چهار دست و پا میرفت. توان نداشت سرپا واسه. عزیز از س دی زیاده. شربت عسل غلیظ درست کن شربت ‌ شیره. تابدنت  گرم بشه. روغن ارده کنجد روغن زرد. خرما. چیزای کارخونه ای و فریزری و سوپری نخور. تمام خوراکیها تو داغ و گرم بخور حتی شربت درست میکنی با آب جوش. گرمی نیاز داره بدنت. آب سیب آب هویج.  شیر بادوم. بادوم خیلی عالیه  . اصلا خوراکی سرد نخور.  با زم از خواهرم میپرسم ولی خواهرم درست ‌ ‌ شد.

بگو کل بدنتو یکی با روغن خوب ماساژ بده

. روغن رو کتری یا سماور کنن گرم باشه بهتره. 

عزیزم غصه نخور درست میشه  . من کامل درکت میکنم  چون پارسال همین موقع پیش خواهرم بودم و مشکل ما هم بود.

بگردید عسل طبیعی خوب پیدا کنید خيلي کمک میکنه

. مرتب  شربت عسل غلیظ بخور. مرغ نخور. باید مایعات مقوی بخوری. آبگوشت با گوشت گوسفند خوبه واست. شیره گوشت.

سردیجات واست خیلی  بده

هر ه چی روغن معمولی داره نخور. کره محلی روغن زرد خوبه

فقط و فقط و فقط 

مصرف مایعات و کافئین زیاد 

چای قهوه نسکافه 

منم دفعه اول همینجوری شدم 

سردردش غیرقابل تحمله

بار دوم انقدرررررر چای نسکافه خوردم اصصصصصصلا درد نگرفت 

ن بابا ترسوندت 40 روز طول نمی کشه یه هفته ست 

اونم مصرف مایعات زیاد کمک می کنه از بدنت خارج شه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

عزیز مخصوص ‌شما زنگ زدم خواهرم پرسیدم. 

. گفت تندتند  آبجوش عسل درست کن داخل‌ش زنجبیل که گرمه کمی بریز  . بخور تا سردی تنت بره. 

. این آمپول ها سردی زیاد وارد بدن میکنن. تنت سرد ‌شده..

باین دستور    . یه لیوان آبجوش دو قاشق عسل نوک قاشق چایخوری زنجبیل. 

گفت یکبار صبح یکبار عصر با روغن سیاهدونه  کمرت چرب کن و ببندید. حتما کمرو  گر م نگه دار.  

اگه کسی بتونه کل بدنتو با روغن زیتون ماساژ بده هر روز خیلی خوبه.

من چند ساله طب سنتی خوندم. 

همه علائم از عوارض آمپول  که با  مایعات داغ باید از بدنت خا رج کنی. 

به نظرم نسکافه  و قهوه کمتر بخور. خود عسل خیلی مقویه جون میگیری.