2777
2789
عنوان

سوپرایز کریسمس

120 بازدید | 9 پست

خانما من تو تایپیک قبلم گفتم مشکلاتی که با خونواده شوهر دارم و قهری و جاری حسود دارم که مدام اینجاس منم با خونواده حسود زندگی میکنم همشون باهام مشکل دارن و بظاهر خوبن خلاصه فردا به شوهرم گفتم جشنو باهم بگیریم بنظرتون کار خوبی میکنم یا قراره اذیت بشم؟؟؟دنبال اینن بهم تیکه بندازن یا طلاق بگیرم یا با شوهرم دعوام بشه منم گفتم بزار جشنو پایین بگیریم بدونن جدا نمیشیم و چششون در بیاد حالا باوجود قهر پیشنهاد بدین چجور رفتار کنم اعتماد بنفس ندارم بسکه استرس دارم اذیتم کنن و من باردارم میخوام یجور باشه بهم خوش بگذره و بفهمن جدا نمیشیم

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠

جاریم شوهرش نمیخوادش ولی مدام جلومون میگه اره عاشقمه در صورتیکه هیکلش مردونس میگه شوهرم قربون صدقه هیکلم میره من خندم میگرفت کاری ندارم ب این کاراش ولی همش دنبال اینه ثابت کنه من بدم و من زنه خوبی برا شوهرم ندارم من حتی مدرک دارم که خواسته به شوهرم نخ بده من حدشو گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان جاریم فردا میاد مادر شوهرمم ارزویه سقط بچم و طلاقم داره بنظرتون فکر خوبیه پایین جشن بگیرم و بزنم طبل بیخیالی بخندم تا چششون در بیاد یا با شوهرم بگیرم

نه تو عراق ۲۰۲۰ جشن میگیرن عید نوروز ندارن 

واااا این حرفا چیه عمه های من انگلیس و اسکاتلند و آلمان زندگی میکنن اونم نزدیکه ۲۰ سال نوروز و چنان جشنی میگیرن ک ما تو ایران نمیگیریم همچنین مراسمای دیگه چ ربطی ب محل زندگی داره اخه

Live the moment now✌
واااا این حرفا چیه عمه های من انگلیس و اسکاتلند و آلمان زندگی میکنن اونم نزدیکه ۲۰ سال نوروز و چنان ...

ربط داره عزیزم اونا عادتایه خودشونو تونستن پایبند باشن اینجا عید نورزشون هرسال ۲۰۲۰ سرچ کن یا تحقیق کنی متوجه میشی اینا دوس دارن متابع خارجیا باشن البته چون درگه اییم هم کریسمس میگیرن هم عید نوروز ولی جاهایه دیگه بلا استثنا بیرون بزن بکوبه تا چهارشنبه

شوهرت چطوره؟؟ دوستت داره؟

اره خیلی اصلا ولم نمیکنه و گفت اندفعه من جلوشون وایمیسم اذیتت کردن