2777
2789
عنوان

برگردید به عقب

190 بازدید | 38 پست

دوست دارید دوباره برگردید به عقبو از اول خواستکاری تا عروسی شروع کنید و تمام کارایی که نکردیو تجربه نداشتید و جبران کنید من که خیلییییییی دوست دارم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من که خیلی دوس دارم

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕
برگردم عقب که کلا ازدواج نمیکنم🙄

نه ازدواج نکردن تو کار ما نیس فقط برگشتن به عقبو دوباره این راه رو اومدن 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من اگه برگردم عقب الکی انقد با شوهرم دعوا نمیکنم سر چیزای بیخود مثل عروسی اصلا عروسی نمیگرفتم

اره منم هیچوقت نمیزاشتم رومون تو روی هم باز بشه

خب ازدواج نکردم چی بگم آخه؟ 

نگفتم چیزی بگید گفتم بفرمایید به راهتون ادامه بدید

برگردم تا فردای عروسی خوبه قبلش نه..😆همون ماه اقدام کنم نی نی بیارم چون دیر شروع کردم😁

چرا مگه چند وقت بعد اقدام کردی؟

دلم ميخواد برگردم  عقب زبان بخونم و درسمو خيلي بهتر بخونم از كارايي كه برا ازدو ...

عزیزم الان ازدواج و عروسی یه کاریع که فقط یک بار تو زندگی اتفاق میفته بقیه چیزا مثل زبان یاد گرفتن و که الانم میشه