بانو۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 80 عنوان ناباروری 136 بازدید | 9 پست سلام دوستان من ۷،۸ ماهه تو اقدام واسه بارداریم. آزمایش دادم fsh ام بیست بود دکتر بهم کلومفین و لتروزول و آمپول hmg بعدشمhcgداد. فولیکولام ۱۵ و ۲۲ بود. بنظرتون باردار میشم؟ کسی بوده مشکل منو داشته و باردار شده باشه،؟ 1398/10/09 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gol_gisoooo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18279 فولیکولات سایزشون خوبهاگه چسبندگی نداشته باشی باردار میشیfsh20خوبه یا بد؟؟اصلش باید چند باشه؟ دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
آرشین75 عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1141 نمیدونم من دوتا جنین انتقال دادم چهارشنبه جوابش معلوم میشه برام دعا کنین
بانو۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 80 فولیکولات سایزشون خوبه اگه چسبندگی نداشته باشی باردار میشی fsh20خوبه یا بد؟؟اصلش باید چند باشه؟ Fsh او بالاست باید زیر ۱۰ باشه عزیزم.
بانو۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 80 فولیکولات سایزشون خوبه اگه چسبندگی نداشته باشی باردار میشی fsh20خوبه یا بد؟؟اصلش باید چند باشه؟ Fsh ام بالاست باید زیر ۱۰ باشه عزیزم.
gol_gisoooo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18279 Fsh او بالاست باید زیر ۱۰ باشه عزیزم. اها ممنون از راهنماییت دوستماگه بالا باشه دیگه نمیشه بیاریمش پایینشنیدم fshبالا ینی یائسگی زودرس دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
بانو۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 80 اها ممنون از راهنماییت دوستم اگه بالا باشه دیگه نمیشه بیاریمش پایین شنیدم fshبالا ینی یائسگی زودرس آره میدونم. ولی فولیکول داشتم. بازم حامله نشدم.😔😔😔😔😔😔شما بارداری؟
gol_gisoooo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18279 آره میدونم. ولی فولیکول داشتم. بازم حامله نشدم.😔😔😔😔😔😔شما بارداری؟ میشی دلم روشنهپریودات منظمه؟؟ن جانم من باردار نیستم زیر تیکرم نوشتممن مشکل نازایی دارمازمایشو واسه منم نوشتن جرات ندارم برم بدم fsh رو چک کنم☹️😭 دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
بانو۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 80 میشی دلم روشنه پریودات منظمه؟؟ ن جانم من باردار نیستم زیر تیکرم نوشتم من مشکل نازایی دارم ازمایش ... هرچه زودتر برو تا دیر نشده عزیزم. خودتم ک میدونی مشکلیه ک راه حلم نداره متاسفانه. برو نتیجشم گرفتی با بگو ببینیم چیه. انشاله ک مشکلت مث من نباشه. چون بقیه مشکلا با دارو رفع میشه.نگران نباش گلی.