2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نه اصلا بحث خودتون و دعواهاتون رو به فامیل و خانواده و خاندان نکشید چون جز دخالت اشتباه و آبروریزی و طعنه های بیخودی اونها هیچ فایده ای ندارد تازه اگه ببین اگه درست هم بشه مدام از همسرت سرکوفت میخوری که زبونت رو نگه نداشتی همه رو خبر کردی یا میگه اگه من آشتی کردم به خاطر دیگران بود وگرنه  من که میخواستم برم و هزار و یک چیز دیگه کاری رو که با دست میشه باز کرد چرا با دندون باز می‌کنی گلم رمز یک زن موفق سیاستش هست اگه بلد باشه خیلی جاها متاسفانه خراب کردی برای همین الان حالت اینه اما ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است اگه میخوای برای زندگیت بجنگی درست بجنگ

نه نه اصلا بحث خودتون و دعواهاتون رو به فامیل و خانواده و خاندان نکشید چون جز دخالت اشتباه و آبروریز ...

عزیزم الان من رو راهنمایی کن که فردا صبح برم با قاضی پرونده حرف بزنم یا نه؟؟

رفتارم پیشش چطوری باشه؟

الان اگه صحبتت هات رو با همسرت کردی همونای که من گفتم بشین آخرش رو مشخص کن ببین اگه اونا رو گفتی همسرت گفته نه والا نمیخوامت و این زندگی فایده نداره فردا برو چون به شوهرت باشه میخواد روز به روز عذابت بده و هیچ اما اگه پذیرفته این زندگی رو بمون نرو دیگه اگه بری اوضاعت رو خراب میکنی ببین شایدم اونم میخواد تو بری برای مهریه اقدام کنی که نصفش رو بده آخه اگه زن برای طلاق اقدام کنه مهریه کم میشه

میگه حرمت های بینمون شکسته 

کاش کار هیچ زنو شوهری به دادگاه نکشه.حالا نمیدونم مشکل استارتر چیه .ولی آدم تا میتونه مشکلات زنوشوهریشو فقط خودشو شوهرش حل کنه اگه نشد فقط خانواده های دوطرف بدونن و پادرمیانی کنن.بعضیا مشکلاتشونو توکل فامیل و آشناها جار میزنن.این وسط فقط حرمتاس که میشکنه.دید مردم عوض میشه نسبت به اون زن و شوهر.خداکنه زندگی هیچکس به این مرحله نرسه

الان اگه صحبتت هات رو با همسرت کردی همونای که من گفتم بشین آخرش رو مشخص کن ببین اگه اونا رو گفتی همس ...

نه اختلاف ما شدید بود من خیلی وقته مهریه رو اجرا گذاشتم و حقوقشو توقیف کردم 

میدونی شوهر من آدمیه که رفت خودزنی کرد و روم شکایت کرد واسه دیه 

تا لحظه آخر صبر کردم اما درنهایت مجبور شدم مهریه رو اجرا بذارم 

الان اگه صحبتت هات رو با همسرت کردی همونای که من گفتم بشین آخرش رو مشخص کن ببین اگه اونا رو گفتی همس ...

رفتیم پیش وکیلم 

اونجاهم گفت خب نمیخوامش دادخواست رو دادم رفته دیگه 

خوشگلم به نظر من جدا بشو این ادم قصدش با شما زندگی نیست فقط فقط نیتش عذاب شما برای انتقام گیری هست فردا اقدام کن چون کار شما از سازش و پادرمیانی حرف زدن گذشته حرکت‌ها هیچی که شکسته شده خونه کلا از پایه ریخته مثل زلزله فقط باید از اول ساخت که شما امکاناتش رو ندارید تنها راهتون جدایه همه زور این آقا هم فقط برای مهریه و عذاب دادن شماست درواقع کار به جنبه روانی رسیده باید خیلی مراقب باشید وقتی پیششون هستید فردا میرید برای اقدام حتما برید پیش خانوادتون تا جای که میتونی مصالمت آمیز جدا بشو چون این آقا از لحاظ روانی آسیب دیده هرچی بیشتر خشمش رو بالا ببری برات بد میشه  

خب فردا صبح میخای بری ک چی بشه خب اون دادخواست داده کافی نیس مهم اینه ک شما به مهریه وحقتون برسید ک میرسید

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
خب فردا صبح میخای بری ک چی بشه خب اون دادخواست داده کافی نیس مهم اینه ک شما به مهریه وحقتون برسید ک ...

برم با اون قاضی حرف بزنم ،بگم اینهمه دلیل آوردم که منو دوباره نفرستی خونش حالاکه فرستادی بیا اینم نتیجه اش