2777
2789
میفهمم من چی کتک خوردم توحاملگی  خدا میدونه بعدش  گفت سقط کن که خود بچه قلبش  وایستاد ...

من بچم سقط شد رشد نکرده بود نمیبردم بیمارستان کونارژ کنم بعد که با جنگ چ‌دعوا بردم با اشک رفتم عملو برگشتم یه هفته بعدش بخاطر دوستاش اینقدر زد تو‌سرمو‌موهامو‌کشید که دیگه میخاستم از هوش‌یرم‌

فقط ااهی به دردی گرفتار بشن اینجور‌مردا که‌حیران بمونن براس درمانشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن تو سرش ببرش دادگاه

کدوم دادگاه عزیزم کدوم‌حق با زنه ؟

خیلی بلده چحور مقصر جلوت بده بخدا فقط خدا میدونن کیه من حتا مامانم اوایل فکر‌میکرد من مقصر تمام حرفارو‌میزاره روم تا سر سقطم‌خچدش باهاش بحث شد فهمید چیه کلی گفت حلتلم‌کن مادرت بودم ولی گولشو‌خوردم

حتما ایشالله ب حق علی

بخدا فقط کارم شده از خدا خواستن 

یا منو بکشه یا اینو 

جرات خودکشیم ندارم

یبار زنگ‌ زدم به مامان که خودمو یه روز‌میکشم یه‌چی گفت دهنم بسته شد گفت این تو‌خودت هستی میزاره تو‌روت اگر‌ خودتو‌بکشی فردا مسره میگه با کسی بوده مچشو‌گرفتم‌خودشو‌کشته انوقت کس از حقت دفاع کنه دیدم راست میگه 

محل ندي مياد مثل سگ التماس میکنه

اینقدر کینه ایی عین مادرش 

من خیلی احساساتیم تحمل قهر ندارم  ولی این بگو یکماهم شده کش میده. و چون میدونه ادم‌ عاطفیم چنان حرصم میده جوری رفتار میکنه که زجر بکشم  همیشه‌هم‌میگه با من لج‌نکن چون بلدم‌چحور به صفر برسونمت

باید کم محلی کنی 

میکنم چون امشب دیگه جایی برای هیچی نذاشت اما میدونم باز بازنده منم  همیشه خودشو منطقی و بر حق میدونه 

همه چیو‌یواش یواش ازم‌گرفت الانپگیر داده به مامتنم که خیلی تو کارم دخالت میکنه

بخدا فقط کارم شده از خدا خواستن  یا منو بکشه یا اینو  جرات خودکشیم ندارم یبار زنگ‌ زدم ...

ن عزیز این حرفو نزن قوی باش خودتو نجات..خیلیا طلاق گرفتن خیلی راحت ی زندگی دوباره ساختن همین دختر عمم چند ماه پیش جدا شد..با خانوادت حرف بزن ک تحت فشاری..خانواده واسه همین م قع هاست ک باید پشت بچشون باشن

ن عزیز این حرفو نزن قوی باش خودتو نجات..خیلیا طلاق گرفتن خیلی راحت ی زندگی دوباره ساختن همین دختر عم ...

خانوادمم اگر نگرش منو‌داشتن که زنم ادمن زنم یبار دنیا میاد باید زندگی کنه جدا میشدم اما همش زندگی شده حرف مردم مامان مریضی دارم پدرم سکته کرده تو‌دار دنیا همن دونا رو‌دارم بخدا فقط بخاطرشون وایسادم یکی ازدواج نمیکنه ایثار میکنه از پدر مادرش مراقبت میکنه منم دارم وقف میکنم چیزی به مامان بابام نشه خدا اه مادرمو بشنوه دامن این پستو‌بگیره