2777
2789

خب مگه مجبورید وقتی دوسش ندارین باهاش زندگی کنین

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بخاطر دست ب زن داره فوش میده خسته شدم هرشب داذم لعنت ب خودم میکنم چرا ازدواج کردم

عزیزبه نیت حل مشکلاتت وزیاد شدن عشقه بینتون ۵تا صلوات فرستادم

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی اذیتم میکنه از ساعت ده دارم‌گریه میکنم بخدا دارم میترکم  اصلا خوشبخت نیستم اصلا راضی نیستم ...

اگه واقعا میدونی دیگه درست شدنی نیست جدا شو خودتو راحت کن

خیلی اذیتم میکنه از ساعت ده دارم‌گریه میکنم بخدا دارم میترکم  اصلا خوشبخت نیستم اصلا راضی نیستم ...

چه اذیتی میکنه عزیزم اخه بعضی چیزها بین مردا مشترکه یعنی همشون یه عیبی دارن و بدی

فکر کنید شیش ماه پولشو‌میبرد خونه مامامش‌چون‌مغازه‌ما مادرشه سهم‌میبره هر شب پول خچدشم اونحا بود اخری تو‌اسفد بعد یش ماه وقتی حسابی صورتمو خونی‌کرد پولو اورد خونه مهمونی‌میرفتم‌مهمون‌می اومد با مادرش میرفت خرید 

عزیزبه نیت حل مشکلاتت وزیاد شدن عشقه بینتون ۵تا صلوات فرستادم

عزیزم الهی دعاخیر بیاد توراهت

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید
اگه واقعا میدونی دیگه درست شدنی نیست جدا شو خودتو راحت کن

چجور بخدا مشاورم‌بردمش نمیدونید چقدر  تو  سخنرانی‌حرفه ایی یبار‌خودشم‌بهم‌گفت دیدی حال میکنی‌چقدر زبونم‌چرب و‌نرمه  حتا میگه من خدارو‌هم‌با زبونم قانع‌میکنم اما بخدت به صاحب این وقت همش دروغه  نمیتونم‌ثابت کنم. با چه پشتوانه ایی جدا بشم؟

ببخشید چشام اشکی بد نوشتم 

میگم شیش ماه پولشو‌میداد مادرش غیر مستقیم مستقیم با زبان با خواهش با التماس با دعوا نتونستم پولو‌بیارم تا اخری تو‌ماشین دعوامون شد بعد شیش ماه پول اورد خونه‌اونم صورت و‌چنگ‌انداختو‌خونیش کرد اصلا مریضه به من‌میگه چرا خانوادمو‌دعوت میکنی خودت دعوت میکنی بعدش فرداش دراز میکشی میگی‌خستم