2821
2789
عنوان

عمومی

50 بازدید | 13 پست

چرا خدا ب هیچ مدلی جواب منو نمیده واقعا ب این نتیجه رسیدم دعا هیچ تاثیری نداره خدا هرچی دلش بخاد انجام میده مارو هم ب دستگاه گرفته ک دعا کنین نذر کنین ب آرزوهامون برسیم والا هرچی میخام بدتر میشه بهتر نشده دیگم هیچی ازش نمیخام بزار هرچی میشه بشه ب درک 😢😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید صلاحت نبوده

چرا فقط ب صلاح من نیس اینم ب کنار من هزارتا جایگزین واسه آرزوم آوردم خدا چرا هیچکدومو قبول نمیکنه هر دفعه ک آرزومو. نداد ی چیزی خیلی راحتر خواستم بازم نشد 😢😢

انقد خوددار بودم این حرفارو تو دلم ریختم خفه شدم خودشم میدونه چیز شاخی ازش نخواستم 

عیبنداره همه همینن هرکی ی مشکلی داره برای خودش وگرنه ک همه دنیاشادوخرم بودن هرچی حکمت خداست هرجیزی بی حکمت نیست میکن داده اش نعمت نداده اش حکمت گرفته اش امتحان دیک زندگیه دیک منم واقعاباید برم مشاوره خودم 

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم
عیبنداره همه همینن هرکی ی مشکلی داره برای خودش وگرنه ک همه دنیاشادوخرم بودن هرچی حکمت خداست هرجیزی ب ...

والا اطرافیان من بدون نذر و جنگیدن و بدون هیچی خدا خواسته هاشونو میده نمیدونم چرا سوزنش ب من گیر کرده جوابمو نمیده 

والا اطرافیان من بدون نذر و جنگیدن و بدون هیچی خدا خواسته هاشونو میده نمیدونم چرا سوزنش ب من گیر کرد ...

عیبنداره هیچموقع ب اطرافت نکاه نکن من خئدم میرم اینستا یازندکی بعضیارو میبینم میکم ببین چ خدابراشون ریخته چرازندکیمااینجور باسختی نون حلال بازم برکت نیس ولی بازم میکم خداروشکرهرکی ی قسمتی داره

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم
فقط اینو میتونم بگم هرچی از خدا میخام ردم میکنه 

انشاالله حل میشه همه مشکلات نگران نباش

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز