2777
2789
عنوان

بدی خوب بودن

128 بازدید | 15 پست

چرا هر کی خوبه همه بلاها سرش میاد ؟هر کی بده شانسش پیش همه بهتره ؟چرا چرا چرا ؟؟؟،ایقد دلم میخاد یه خواستگار خوب گیرم بیاد تا بچه های خوابگاهو بچزونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخای بچزونی باور کن تا هدفت این باشه هیچوقت خاستگار خوب گیرت نمیاد

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

البته شما نیتت خدایی باشه وکاری هم به بچه های خوابگاه نداشته باش در ضمن این موردی که بیان کردی مصداق کلی نداره ولی در دنیا خداوند به کافران ومعاندان که قابل هدایت نیستن فرصت ها ونعمت هایی می دهد تا در ان سرگرم باشند ومثل حیوانات بخورندوبخوابند وسرمستی کنند ولی در اخرت جز حسرت چیز دیگری عایدان ها نخواهدشدوافراد با ایمان هم براشون این سختی ها است تا بر ایمان صبرشون افزوده شوند وبرای هرسختی که تحمل می کنند اجری بی حد خداوندبرای اخرت ان ها منظورخواهدکرد.

الان بخاطر چزوندن بچه های خوابگاه میخوای ازدواج کنی بیخیالش بابا...‌ از تجردت چنان لذت ببر که اونا ب ...

والله اینجا ترم ۱ تموم نشده همه شوهر کردن،نمیزارن از مجردیت لذت ببری

چون خیلی اذیتم از دستشون باید یکی باشه همراهیم کنه درمقابلشون

امیدوارم ک یکی واست پیدا بشه

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...