2777
2789
عنوان

کیا رانندگی میکنن

749 بازدید | 46 پست

من چند ساله گواهی نامه گرفتم ولی میترسم پشت فرمون بشینم مخصوصا تو ترافیک و جاهای پر رفت وامد که مجبوری ماشین و زیاد جلو عقب کنی خیلی دست و پامو گم میکنم کیا مثل منن؟؟چیکار کنم حرفه ای بشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رانندگی میکنم مشکلی ندارم اوکیم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من رانندگی میکنم مشکلی ندارم اوکیم 

از اول اینطوری بودی من امروز باید ماشینو عقب میکشیدنپم تا ماشین دیگه رد شه کلا خودمو گم کردم نتوتستم یکم سرازیری بود شوهرم انجام داد

والامنم گواهینامه گرفتم یه ساله ولی همش چندبارپشت ماشین نشستم تاحالاهم تنهارانندگی نکردم همش یکی کنارم بوده ولی تصمیم گرفتم ازاین به بعدجدی ماشین دست بگیرم برترسم غلبه کنم  مگه اینهمه رانندگی میکنن چرامامثل اونانتونیم ...

چندبار باید یکی کنارت بشینه .البته از جاهای خلوت شروع کن تا قلق ماشین دستت بیاد. بعد برو جاهای شلوغ ...

تا حالا تنهایی نرفتم با ماشین همیشه همسرم کنارمه ولی اصلا تو روال نمیفتم با کلاج خیلی غریبه ام

والامنم گواهینامه گرفتم یه ساله ولی همش چندبارپشت ماشین نشستم تاحالاهم تنهارانندگی نکردم همش یکی کنا ...

منم همینو میگم تو مسیرهای معمولی خیلی خوب میرونم ولی اگه کوچه یکم باریک و سربالایی باشه از جلو ماشین دیگه بیاد خیلی استرس میگیرم

من تازه دارم یاد میگیرم . همش فک میکنم زیادی وسط خیابونم یا زیادی کنارس ماشین . نمیدونم چطور بفهمم ج ...

فقط با خط  کشی ها باید وسط دو تا خط باشی از کنار جاده یک متر فاصله داشته باشی

یه وقت میخوای تمرین کنی تنها نباشی با کسی برو که رانندگی بلد نیست چون هیچ نظری نمیده خودت راحت تجریه کسب میکنی .

کسی که بلده به ادم استرس میده هی میگه بکش دو ترمز کن فلان کن ....

تمرین تمرین تمرین .