2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلگرام ک ایراد نداره!منم وقتی اینستا دارم اونم میتونه داشته باشه اینا واقعا مهمه؟

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
شوهر من از وقتي كه ريخت من داشتم پسورد اينستاشو و چك ميكردم يواشكي  دست راست و چپم رو سر همتون ...

یعنی پیاماشو میدی؟؟؟ میشه ب ما هم یاد بدی

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

خب حالا داشته باشه چی میشه مثلا ما که داریم چیکار میکنیم مگه! 😁

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
پس بزار من بیشتر پز بدم که شوهرم نه تلگرام داره نه اینستا از اولشم نصب نکرد😜

عین همسرمن

هیچکدوم نداریم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
یه مسنجر و یه اپه دیگه!  داشتن یا نداشتنش پز یا عقب افتادگی نیست که بخواد مطرح شه اصلا

اولا كه جنبه طنز داشت حرفم😁 ثانيا واسه خيلي معضل بود شده بود همين اپي كه ميفرماييد

اولا كه جنبه طنز داشت حرفم😁 ثانيا واسه خيلي معضل بود شده بود همين اپي كه ميفرماييد

بله متوجه طنز شدم

بله خب، از هرچی که درست استفاده نشه میشه معضل قبول دارم

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.