2777
2789
عنوان

یبوست بچه 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 54 پست
۳ سال وسه ماه هستش چهارماهه داره این شربت میخوره 

پسر من از۱۰ماهگی روده هاش تنبل شده فکر کنم بخاطر قطره اهن بود چون قطره اهن بهش نمیساخت هروقت میدادم مدفوعش سفت میشد ای کاش هیچوقت بهش اهن نمیدادم،حالا هم نمیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شالله پسر شماهم خوب میشه عزیزم،مشکل بدیه من خیلی داغونم سر این مساله

حالا پسر من نباید انار یا موز بخوره وقتی میخوره تا چندروز با وجود ملین شکمش کار نمیکنه زیر بار نمیره چقدر برای موز گریه میکنه خداکنه زودتر خوب بشن که راحت هرچی دوست دارن بخورن

من موز و تو شیر حل میکنم شیرموز بهش میدم فکر کنم اینجوری یبوست زا نباشه

اخه دکتر براش رژیم غذایی داد موز وانار با خرمالو نوشته بود تحت هیچ شرایطی نخوره بعد گفته بود خواست لبنیات بخوره به اضای یه لیوان متوسط شیر باید یه قاشق غذاخوری پودر گل محمدی بریزی توش که پسرم اصلا شیر نخورده توی عمرش بیچاره اصلا نمیدونه مزه شیر چیه تازه از صدقه سری تبلیغ الیس داره شیر کاکایو یزره میخوره که اونم نباید بخوره

اخه دکتر براش رژیم غذایی داد موز وانار با خرمالو نوشته بود تحت هیچ شرایطی نخوره بعد گفته بود خواست ل ...

بله این رژیم و به پسرمنم داده ولی متاسفانه من اصلا رعایت نمیکنم ماست وهمینجوری بهش میدم

اخه دکتر براش رژیم غذایی داد موز وانار با خرمالو نوشته بود تحت هیچ شرایطی نخوره بعد گفته بود خواست ل ...

چند ماه پیش مثل اینکه خوب شده بود چون داروشو چندروز یکبار اونم ۱۰سی سی بهش میدادم ولی شکمش شل شل کار میکرد اشتباه کردم بهش قطره اهن دادم دوباره یبوست گرفت

بله این رژیم و به پسرمنم داده ولی متاسفانه من اصلا رعایت نمیکنم ماست وهمینجوری بهش میدم

ما هم خدا ازمون بگذره خیلی در حقش کوتاهی میکنیم یعنی پیش اومده چندروز بهش دارو ندادیم بعد که حالش خراب شد اومدیم بهش دادیم