2777
2789
عنوان

یبوست بچه 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 54 پست
شما حالا چیکارمیکنید واسه تنبلی رودش اخه پسرمنم روده هاش تنبله

شماهم بخاطر یبوست بردیش دکتر؟؟

💚خدایا فقط خودت به داد مستاجرا برس💚انشالله هممون به زودی صاحب خونه بشیم💚

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شما حالا چیکارمیکنید واسه تنبلی رودش اخه پسرمنم روده هاش تنبله

دکتر ملین داده ما کلی فوق تخصص بردیم گفتن ملین باید بدید تا روده تحریک بشه ما هم بعداز یه مدت سرخود قطع کردیم گفتیم بچه عادت میکنه انداختیم به روش سنتی بچه تو دستمون داشت میمرد بردیمش بستریش کردن گفتن مدفوع خشک شده توی روده به بافت روده اسیب رسیده باید تا چندسال باید ملین بگیره بعد گفتن این نوع ملین حتی ضررش از شربت انجیر هم کمتره

اره همش یبوست داشت مثلا میشد که چندروزشکمش کارنمیکرد بعدشم سفت سفت

یبوست جدیدن مد شده بین بچه ها من دخترم شیر نان میخورد اصلا یبوست نگرفت اما پسرم یبوست گرفت بچه خواهرم هم نان میخوره روزی چندبار شکمش کار میکنه بنظرم شیر خیلی دخیل نیست مشکل همون تنبلی معده وروده هستش

اسم ملین که بهش میدید چیه،دکتربه پسر من پی ای جی داده

این دارو ساختگی که دانشگاه علوم پزشکی شیراز میسازن منظورتون هستش 

به پسرم دکتر اطفالش با فوق تخصص گوارش اهواز پودر پیدرولاکس داد بعد که قطع کردیم بردیم شیراز بعداز بستری دکتر شیراز داروساختگی داد گفتن عملکردشون یکی هست

بله داروی ساختنی هستش دکترش گفت خیالتون راحت باشه عادت نمیکنه به این دارو

اره به ما هم دادن گفتن چون سرخود قطع کردیم روده بهش فشار اومده باید تا چندسال استفاده کنه حتی گفتن امیدی نداشته باشید زیر ۶سال بتونید دارو قطع کنید

درسته پی ای جی،شماچند قاشق در روز میدی،من ۳قاشق مرباخوری صبح ودو قاشق عصر

موقعی که داد به پسرم حالش خیلی بعد بود با پارافین بهش دادن روزی دوتا ۳۰ سی سی از این شربت و دوتا ۱۰ سی سی پارافین اما من هفته اول پارافین قطع کردم روزی یبار میدم از این شربت بین ۲۰ تا ۳۰ سی سی