2821
2789
عنوان

بچه ها میایدد

71 بازدید | 8 پست

من هتفه ی ۵ بارداریم امروز فقط یه لک دیدم رفتم دکتر بهم شیاف داد هرشب یکی گفت تا اخر بارداری استفاده کن کسی بوده تا اخر استفاده کنه من فقط یه لک بود

برا سلامتی پسرم و نی نی تو دلم یه صلوات میفرستین بچه ها❤

تا آخر بارداری چرا؟ حتما گفته شیافها رو تا آخر استفاده کن و خودت سر خود قطعش نکن. من چند بار تو بارداریم خونریزی کردم و شیاف استفاده کردم. الان هفته ۳۷ ام و خدا رو شکر مشکلی نیست.نگران‌نباش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا هفته شونزده یا بیستم عموما شیاف استفاده میشه ...

اگه برای هفته بیستم موردی باشه تجویز میشه ادامه ی دارو ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

تا هفته شونزده یا بیستم عموما شیاف استفاده میشه ... اگه برای هفته بیستم موردی باشه تجویز میشه ادامه ...

عه همش میگم ۴۰ هفته زیاده استفاده کنم پس امکان داره خوب بودم انشالله بگه استفاده نکنم؟

کلا ۱۰ تاست یعنی میشه منظورش اون باشه منم همش ذهنم درگیره چرا گفت تا اخرش گلم برا نی نی خوبه؟

بله عزیزم شما ده شب استفاده کن 

با اب ولرم حمام کن بعد نرفتی هم بهتر 

پاها گرم 

شکم معتدل 

نگهدار ...

ترشیجات نخور

بچه جاش سفت بشه ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بله عزیزم شما ده شب استفاده کن  با اب ولرم حمام کن بعد نرفتی هم بهتر  پاها گرم  شک ...

چشم گلم چقد خوب راهنمایی کردی .ظهری لکه دیدم کلی گریه کردم اخه عیدم یکی سقط داشتم الان بهترم خداروشکر

چشم گلم چقد خوب راهنمایی کردی .ظهری لکه دیدم کلی گریه کردم اخه عیدم یکی سقط داشتم الان بهترم خداروشک ...

عزیزدلم گریه و استرس برات بده 

لک خیلیییییی عادیه...بیشتر بارداریها دارن 

این شیاف خوبه برات 

دو روز مونده داروت تموم بشه زنگ بزن دکترت ...بپرس چیکار کنی 

اب سرد چند قاشق و با دو ق نشاسته گل قاطی کن غلیظ باشه بخور روزی یه بار ...

عزیزدلم گریه و استرس برات بده  لک خیلیییییی عادیه...بیشتر بارداریها دارن  این شیاف خوبه ...

چشمم گلم مرسی دعام کن عزیزمم