2821
2789
عنوان

درس خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 164 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه میشه هیچی یادتون نمونه!!!!

وای من دانشجوام امتحانا ترم شروع شده دستو پامو گم کردم تمرکزم از هم پاشیده مث مریض ها شدم نمیتونم خودمو جمع کنم پر دورمه جزوه وای خدااا چی کنم باهاشون😟

هَر جا ما رو دیدی زیارت قَبول...♥♥♥♥♥♥♥♥♥

میتونی مسایل یا فرمولایی که میدونی توی ذهنت نمیمونه رو روی برگه کوچیک بنویسی بزنی به دیوار اتاقت 

هر روز که چشمت بهشون بیفته توی ذهنت تثبیت میشه

خدایا! تو آن‌چنانی که من می‌خواهم، مرا آن‌چنان کن که تو می‌خواهی...
میفهمم تستاشم خوب میزنم اما وقتی مرور نشه بعد چند هفته ادم یادش میره

خب باید دور کنی و همش تست بزنی من خودم پشت کنکوریم بعد هزهفته یه دوری میزننم به قبلیا یا حداقل تستایی که بلد نبوودمو باز میزنم 

میتونی همون مطالبی رو که خوندی و فراموش کردی فیلم آموزشیشو دانلود کنی ببینی که دوباره خودت نخوای بخونیش و حوصلت نیاد من خودم خیلی حوصله فیلم دیدن دارم

عشق بیماری غم انگیزیست  جمع یک عضو جنسی و عادت

منم پشت کنکورم البته دانشجو پیام نورم هستم،ببین من خیلی سالا پشت کنکور موندم یکم میخوندم بعد ولش میکردم،پشت کنکور موندن واقعا حال ادمو بد میکنه،یه بار برای همیشه بخون و بخون و بخون تا قبول بشی و‌ راحت بشی

خلاصه ها و چیزایی رو که فکر میکنی یادت میره با خودکارای رنگی تو یه دفتر بنویس که هر وقت خواستی مرور کنی بری سراغ این دفتر رنگی

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
به هرکی میگم تعجب میکنه نه که هیچی یادم نمونه وقتی نگاه میندازم کم کم یادم میاد میشه گفت 30 درصد یاد ...

یجای کارتون عمیقا داره میلنگه احتمالا با عمقی که لازمه نمیخونین

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.