2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو دكتر عزيزم كه شياف بده كار سنگين نكن از پله هم بالا پايين نكن منم اوايل لكه بيني داشتم دكترم گف ...

ببخشید شما ک اوایل لکه بینی داشتی مشکل خاصی داشتی؟آخه من آزمایش بتام هم خوب بوده.دکترهم رفتم گف تا قطعی بشه ک جنین سالمه شیاف نمیدم

ببخشید شما ک اوایل لکه بینی داشتی مشکل خاصی داشتی؟آخه من آزمایش بتام هم خوب بوده.دکترهم رفتم گف تا ق ...

نه هيچ مشكلي نداشتم

سابقه سقطم نداشتم

دكترم خيلي حساسه ميگه جنيني كه تشكيل شده نبايد از دست بره هم شياف واژينال پروژسترون داد هم روزي دوتا دوفاستون كه جاش محكم بشه

نه هيچ مشكلي نداشتم سابقه سقطم نداشتم دكترم خيلي حساسه ميگه جنيني كه تشكيل شده نبايد از دست بره هم ...

برم دکتر دیگه بنظرتون؟یا ب همین اعتمادکنم تا سونو ببینم چی میشه

برم دکتر دیگه بنظرتون؟یا ب همین اعتمادکنم تا سونو ببینم چی میشه

اعتماد كن تعدد دكترا اعصاب خودتو بهم ميريزه فعلا رعايت كن لكه بينيت قطع بشه تا سونو بري

اگه خداي نكرده بازم بعدش لكه بيني داشتي و شياف نداد حتما عوضش كن

نميخام بترسونمت ولي دوست صميمي من هفت هفته و شش روز سونوي قلب رفت همه چي نرمال بود شبش به لكه بيني افتاد بلافاصله رفت اورژانس زنان بهش گفت اشكالي نداره فقط با استراحت حل ميشه فردا صبحش تلپي سقط كرد واقعا ضربه ي روحي بدي بهش وارد شده بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز