2777
2789
عنوان

خیلی کلافه م...

80 بازدید | 5 پست

چندروزه پسرم دنیا اومده یه پسر چهارساله هم دارم بچه رو اذیت نمیکنه ولی خیلی بداخلاق شده چیزی که میگه اگه نشه همش جیغ و گریه میکنه منم الان عصبی شدم زدمش دلم واسش میسوزه میترسم کم بیارم ... حس میکنم خیلی سخته دوتا پسر داشتن

تولد فرزند دوم تاثیرات زیادی بر کل خانواده بویژه فرزند اول دارد به خصوص در ماههای اول تولد که والدین به شدت از توجه به فرزند بزرگتر غافل می‌شوند.

کودکان در مقابل ورود نوزاد جدید واکنشهای متفاوتی از قبیل خشونت، لجبازی، چسبندگی به مادر و اضطراب جدایی، مشکلات خواب، مشکلات مربوط به غذا خوردن و رفتارهای بچه گانه‌ای از خود بروز می‌دهند.

لازم که والدین خود را برای واکنشهای کودک اول آماده کرده، از تنبیه و سرزنش وی خود داری کنند.

مدت زمان بیشتری را با او بگذرانند و از دادن مسئولیت نگهداری فرزند جدید به کودک اول خود داری کنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته ولی از پسش برمیای

سعی کن جلوی بزرگه قربون صدقش نری و زیاد بغل نگیریش بهش خیلی محبت کن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
چجوری رفتار کردین باهاش؟

خیلی کم نوزادم رو بغل میکردم. برادرم بعضی وقتها با ماشین میومد میبردش بیرون. نوزادم که خواب بود با هاش خیلی بازی میکردم. همش میگفتم ای کاش داداشتم مثل تو باادب ومهربون بسه.