2777
2789
عنوان

خشکی واژینال

110 بازدید | 11 پست

خانمها خشکی واژن رو کسی تجربه داشته؟؟درمانش چیه؟؟دکترای ریادی رفتم معاینه نرمال یا کمی عفونت بود   هیچوقت ترشح ندارم یه دکتر گفت دستگاه جوانسازی برات میزارم اگه شدیده  نمیدونم چیه

نشنیدم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دارم، دکتر موقع معاینه قبل از اینکه بگم خودش گفت خسکی داری ولی دارویی نداد، ولی چند بار عنبر نسا دود دادم، یکمی بهتر شده

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

ژل لوبریکانت استفاده کن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
منم دارم، دکتر موقع معاینه قبل از اینکه بگم خودش گفت خسکی داری ولی دارویی نداد، ولی چند بار عنبر نسا ...

همیشه خشکین؟من عیر از رابطه هم خشکم   عنبرنسا از عطاری خریدین واسه عفونتا؟؟

همیشه خشکین؟من عیر از رابطه هم خشکم   عنبرنسا از عطاری خریدین واسه عفونتا؟؟

نه موقع رابطه، بعدش معمولیم، بخاطر اصل بودنش از یک آشنا خواستیم برامون بیارن، فکر میکنم عفونت باعث خشک بودن شده بود

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم