2777
2789
عنوان

کیا فوق لیسانس

66 بازدید | 8 پست

دارن راضی هستید یا ن من نمیدونم ادامه بدم یان ترمی ۳ ملیون خیلیه حوصله درس خوندنم ندارم نمیدونم ادامه بدم یا ن خخ

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

شاغلی؟؟

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون شغل مرتبط با رشتم پیدا نکردم ارشدم نخوندم

واقعا حماقته بخونی و بیکار باشی

چند سال پیش رشته من ترمی ۴ میلیون بود

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
رشتت چیه.من مجبورم بخونم چون روانشناسی هستم مجوز مطبش رو ارشد میدن با کارشناسیش چیزی نمیدن

علوم تربیتی گلم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
من چون شغل مرتبط با رشتم پیدا نکردم ارشدم نخوندم واقعا حماقته بخونی و بیکار باشی چند سال پیش رشته ...

اره درسته