2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

83 بازدید | 17 پست

مامانها چطوری خودمون بفهمیم بچه زردی داره یا نه؟ 

دیشب دخترم رو حجامت کردم واسه زردی میگید اثری داره؟  ۱۲ روز شه دخترم. خودمم افسردگی زایمان دارم اعصابم به هم ریخته است. نمیدونم چیکار کنم . شاید هم زیادی حساس شدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعضی از نوزادا مشخص نمیکنه 

ولی بعضیا از صورت و سینشون

دختر من پیشونی و بینیش زرد بود

و بعد ازمایش بهتره

برای افسردگیت هم تنها نمون و اهنگ شاد پلی کن گوش بده 

اگه خیلی طول کشید برو پیش دکتر

گفتن خیلی خوبه زود زردی رو میاره، پایین نمیدونم به خدا دیگه چی خوبه چی بد. افسردگی بدتره

افسردگی چیه 

خودتو بزن بیخیالی خدا بهت ی فرشته داده

با این کارا هم خودت هم بچرو بیچاره میکنی 

ببرش متخصص اطفال 

حرف کسیو گوش نده 

گفتن خیلی خوبه زود زردی رو میاره، پایین نمیدونم به خدا دیگه چی خوبه چی بد. افسردگی بدتره

انقدر به حرفای خاله زنکی گوش نکن . زردی چیز وحشتناکی نیست دو روز بستری میشه خوب میشه. منم افسردگی گرفته بودم و همش گریه میکردم . اصلا تنها نمون . اهنگ گوش بده . بیشتر از همه شوهرت میتونه کمکت کنه . بگو بغلت کنه پیشت بخوابه بیرون ببرتت . بعد از یکی دو ماه خوب میشی . اگه بدتر شدی حتما برو پیش روانشناس 

انقدر به حرفای خاله زنکی گوش نکن . زردی چیز وحشتناکی نیست دو روز بستری میشه خوب میشه. منم افسردگی گر ...

نی نی رو دوست داشتی یا نه؟

والا خجالت میکنم بگم هیچ حسی بهش ندارم .خدایا کمکم کن😟😟😢

نی نی رو دوست داشتی یا نه؟ والا خجالت میکنم بگم هیچ حسی بهش ندارم .خدایا کمکم کن😟😟😢

نه عزیزم میاوردن شیرش بدم دوست داشتم یواشکی خفش کنم . شوهرم نازش میکرد حسودیم میشد حس میکردم اومده شوهرمو ازم بگیره . الان هشت ماهشه و همه دنیامه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز