2777
2789
عنوان

بیاین لطفا 😔

88 بازدید | 17 پست

بچه ها من موام و ابروم مشکی پر کلاغیییییییه😭تقریبا همیشه رنگ میذارم چون انقد پرکلاغیه ک انگار رنگ مو گذاشتم و اصلا بهم نمیاد😔خواهرامم همیطورن ولی واقعا ب اونا میاد...من موام تا ب ا س ن م بود بخاطر اینکه مدام رنگ میذاشتم موخوره گرفتن و وز وزی شدن بعد از کلی ماسک و دکتر ب هیچ نتیجه ای نرسیدم ک مجبور شدم پسرونه بزنمشون و الان بعد ی سال بلند شدن ولی بازم وز وزین 😭و مهم تر اینکه مشکین و من مشکی اصلاااا بهم نمیاد اولش نخواستم رنگ بذارم ولی ۳ رنگن ریششون مشکی وسطشون قهوه ای تیره پایینشون قهوه ای روشن اصلا ظاهر قشنگی نداره میشه بگین چ رنگی بذارم ک هم موام خراب نشه هم قشنگ باشه ببخشید خیلی حرف زدم😐

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو آرایشگاه

ب هیچ ارایشگری اعتماد ندارم توو کاتالوگ رنگ انتخاب میکنم ی هو ی رنگ دیگه میشه عروسی برادرم رفتم پایین موامو استخونی کردم گفت خیاااالت راحت ی هو بادمجونی دراومد😑منم ی سلیطه بازی دراوردم😝

رنگ خارجی بخر ، موهاتم مدام با روغن آرگان و زیتون ماساژ بده، از ماسک مو استفاده میکنی؟ من اورآل استف ...

چ برندی؟؟؟؟با روغن نارگیل و زیتون ماساژ میدم...قبلا ک موام بلند بود ماسک مو میذاشتم الان دیگع ن ...اورآل خوبه؟؟؟قیمتشم میشه بگین؟

چ برندی؟؟؟؟با روغن نارگیل و زیتون ماساژ میدم...قبلا ک موام بلند بود ماسک مو میذاشتم الان دیگع ن ...ا ...

قیمتشو ندارم چون این سری از مغازه دوست شوهرم کلی چیزی خریدم و بعد شوهرم حساب کرد 

بستگی داره به نوع موت، ببین چه رنگ مویی به موهات میافته  خواهرشوهر من پادنیا میزنه به موهاش . موهاش ماه مثل پوستیژه. من آنیکا میزنم ولی خواهرم یه رنگ مو فرانسوی میزنه، کلا موهاش انگار کراتین کرده لامصب 

خیر ولی تعریفشو زیاد شنیدم.خودتون یه سرچ بزنین اینترنت و اینستا.خیلی همه راضی بودن

ممنونم عزیزم..واقعا غصه م گرفته موای ب اون بلندی و پرپشتیو واسه وز وزیش کوتاه کردم ک موام دیگه وز نباشه الانم ک هیچ رنگ مو نذاشتم باز وزه 

قیمتشو ندارم چون این سری از مغازه دوست شوهرم کلی چیزی خریدم و بعد شوهرم حساب کرد  بستگی داره ب ...

خوش بحالشون😔من ک مهمونیم میرم روسری یا شالمو از سرم درنمیارم همیشه انگار موامو شونه نکردم 😔جلو موامو مجبورم هی اتو بکشم از بس وزو نامرتبه 

خوش بحالشون😔من ک مهمونیم میرم روسری یا شالمو از سرم درنمیارم همیشه انگار موامو شونه نکردم 😔جلو موا ...

من خیلی موهامو رنگ میکردم یعنی هفته ای یه بار البته این برای قبل بچه دار شدنمو وقت نکردن سر خاروندنه. موهام الان که رنگ دیر به دیرتر میزارم بد حالت شدن، یه سری رسیدگی میخواد مو دیگه، سرم آبرسان استفاده کردی؟ خیلی جواب میده