2777
2789
عنوان

یه لحظه😣

131 بازدید | 28 پست

من اخرای هفته شیشم الان دیدم ترشح قهوه ای داشتم مث روزای اخر پریودی ک خون قهوه ایه

ولی خیلی خیلی کم در حد دویا سه تا نقطه 

جدیه؟خطریه؟مشکلیه؟تروخدا بگین😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منم اینجوری شدم الان 36هفته م ولی اگه دراز نمیکشیدم خطری میشد برام

خی من توخونه ام کار خاصی نمیکنم همش یا نشستم یا خوابم.کارخاصی انجام نمیدم چرا ایجوریم؟یعنی میخام سقط کنم؟

وای خب من کار خاصی نمیکنم همش درحال استراحتم فقط یه نهار درست میکنم دیگ هیچی

من 7هفته بودم اینجوری شدم بعدشم رفتم منو سونو واژینال کرد اومدم خونه به لکه بینی قرمز ابکی افتادم

وای خب من کار خاصی نمیکنم همش درحال استراحتم فقط یه نهار درست میکنم دیگ هیچی

بالاخره اوایل بارداری خیلییی باید مواظب بود

مواظب باش عزیزم

حتمآ برو دکتر

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
خی من توخونه ام کار خاصی نمیکنم همش یا نشستم یا خوابم.کارخاصی انجام نمیدم چرا ایجوریم؟یعنی میخام سقط ...

نه عزیزم خدا نکنه منم کار خاصی نمی‌کردم تازه خونه مادرشوهرمم بودم اون روزا ...ان شاء الله ک چیزی نیست به پهلوی چپت دراز بکش

نه عزیزم خدا نکنه منم کار خاصی نمی‌کردم تازه خونه مادرشوهرمم بودم اون روزا ...ان شاء الله ک چیزی نیس ...

اصلا این چندوقت ایقدر توفکرش بودم ک دیگه خسته شدم اصلا خوتریزیم کنم برام مهم نیست من میگم هیچ چیزو نمیشه به زور نگهداشت خدا خودش داده اگرم خودش بخاد نگه میداره نخوادم ک هیچی . من اصلا نگران نیستم