2777
2789
عنوان

میگید چیکار کنم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 30 پست
من تا اخر خوندم ببین عزیزم اگه مادرش خوشش اومده شما به هیچ وجه مثلا الکی اشتباهی پیام نده اگه مادره ...

نه من اصلا کاری نکردم که مشتاق بنظر بیام :(

چیزی هم بروز ندادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدل الان ادما همه ختم روزگارن همون موقع که مادرشون متوجه شدن دخترخاله شمابهتون گفته دوسدارن عروس ...

خب وقتی یه خانومی که همسن مادرم هستن بابت یه سری مناسبتا چندین روز زودتر پیام میدن خیلی زشته که من بابت یه مناسبت دیگه ای بی تفاوت باشم
اینطور نیس؟

خب وقتی یه خانومی که همسن مادرم هستن بابت یه سری مناسبتا چندین روز زودتر پیام میدن خیلی زشته که من ب ...

نمیدونم چطوری بهت بگم که متوجه شی

اخه هم عاشقی هم فک کنم بی تجربه

فقط میتونم بگم ادمارو دست کم نگیر

شور و شوق نشون ندادم که    

میدونم میگم یعنی حواست باشه🤣🤣🤣🤣منم یه زمانی تو یه همچین شرایطی بودم البته مامانش درگیر نبود.ولی چون خیلی ضایع بازی کردم طرف فرار کرد از دستم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
نمیدونم چطوری بهت بگم که متوجه شی اخه هم عاشقی هم فک کنم بی تجربه فقط میتونم بگم ادمارو دست کم نگی ...

بله درسته حق باتوئه ادما متفاوت از نیت من درموردمون قضاوت میکنن از این به بعد بیشتر حواسم هس مرسی خواهر گلم  

میدونم میگم یعنی حواست باشه🤣🤣🤣🤣منم یه زمانی تو یه همچین شرایطی بودم البته مامانش درگیر نبود.ولی ...

عزیززم  متوجهم ولی من واقعا سنگین رفتار میکنم البته نه با اونا کلا با همه .. رفتارم یه مدله

از این به بعد هم بیشتر رعایت میکنم

سر نماز به این فکر میکردم که  بری به دخترخالت بگی بره به مامانش بگه بهار خواستگار داره شما نمی ...

دخترداییم دختر نرمالی نیس .. از نظر رفتاری و اینا .. میدونی چی میگم؟  اصلا با هم صمیمی نیستیم .. کاش یکی دیگه بجاش واسطمون بود ..

نمازت قبول باشه دختر گل التماس دعا