2777
2789

بعد یک سالگی وارد بحران میشن چند وقت. باهاش فقط مدارا کن‌. اصلا دعواش نکن. زورش نکن. خوب میشه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد یک سالگی وارد بحران میشن چند وقت. باهاش فقط مدارا کن‌. اصلا دعواش نکن. زورش نکن. خوب میشه

اخه‌هیچی نمیخوره لاغر بود لاغرترم‌شده

همش شیطونی و فضولی 

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
اخه‌هیچی نمیخوره لاغر بود لاغرترم‌شده همش شیطونی و فضولی 

خب حین شیطونی قاشق بزار دهنش.  باید باهاشون مدارا کرد. دعواش میکنی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
یکسالگیش ۸۶۰۰ بود الان لاغرترم شده😔

من خوب میدونم چی میکشی عزیزم، بخدا من دیگه به حد روانی شدن رسیدم احساس افسردگی میکنم،

من که با قطره چکون با بدبختی بهش غذا میدم، توهم امتحان کن شاید جواب داد بهتر از اینه که وزن کم کنن

من خوب میدونم چی میکشی عزیزم، بخدا من دیگه به حد روانی شدن رسیدم احساس افسردگی میکنم، من که با قطره ...

منم بخدا حرف دیگرانم به دوش میکشم

خسته شدم ولی بازم میگم خداروشکر باهوشه

شما چی میدین؟

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
نمیخوره سرشو برمیگردونه بعضی وقتا آره دعواش میکنم

من خیلی سرچ کردم. دعوا اثر سو داره.  بدتر میشه. لجباز تر. چند روز بشقاب بیار.  نخورد بگو باشه دخترم نخور. بشقاب ببر. گشنه شه میاد سراغت. شیرم نده اون تایم.بگو گشنه ات برات غذا بیارم.  خیلی اروم. بعد چند روز متوجه تغییرش میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم بخدا حرف دیگرانم به دوش میکشم خسته شدم ولی بازم میگم خداروشکر باهوشه شما چی میدین؟

من تا حد ممکن سعی میکنم جایی نرم تا همش نگن این چرا ریزه چرا هیچی نمیخوره، ولی به نظرم بچه های اینجوری کلا باهوشتر هستن،

صبحا فرنی میدم، ظهرا سوپشو میکس میکنم میدم شبام بازم یا سوپ یا سرلاک، شیرخشکم که نمیخوره ولی با قطره چکون روزانه سعی میکنم ۲۰۰ سی سی اینا بدم

من خیلی سرچ کردم. دعوا اثر سو داره.  بدتر میشه. لجباز تر. چند روز بشقاب بیار.  نخورد بگو ب ...

باورکن بازم نمیخورن😣

یعنی خیلی گشنش که بشه درحد دوسه قاشق میخوره تا اون گشنگی شدیدش رفع شه و دیگه نخوره، اینجوری بچه سوتغذیه میگیره😔