2777
2789
عنوان

مرخصی زایمان !

270 بازدید | 23 پست

سلام مادرهای شاغل 

خواستم بپرسم کسی بوده که توی یه شرکت خصوصی کاره کرده  وبعد از زایمان شیش ماه مرخصی زایمان و بیمه رو گرفته باشه؟ 

اگر آره روالش به چه شکله؟به من گفتن باید یه گواهی داشته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خصوصیم ..از یکی پرسیدم گفت فقط شش ماه دادن باتوجه ب اینکه دولت گفته بود نه ماه .گواهی از دکتر میخواد ک مثلا از چ تاریخی دیگه نمیری تا کی...بعدم ک قبل زایمان ببری بیمه کاراشو بکنی ..حقوقم انگار هفتاددرصدشو میدن 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بعد از شش ماه اومدم سر کار. نامه اشتغال به کار گرفتم.  بردم بیمه. بعد ده روز پولمو دادن.

ینی شما گواهی پزشکی نبردید بیمه که بگه شما تاریخ فلان زایمان کردید و تا شیش ماه بعد باید تو مرخصی باشی ؟

دکتر گواهی میکنه زایمان کردی. برا همه همینجوریه. تامین اجتماعی برو بپرس.مدارکت رو میبری تامین اجتماعی. خود شرکت هم لیست که رد میکنه کارکرد اون ماهها رو که نیستی صفر میزنه. اولین حقوقت رو تقریبا سه ماه بعد میدن. هربار هم دو ماه پرداخت میشه. درصدش هم بستگی به میزان حقوقی داره که بابتش بیمه رد شده.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بعد از شش ماه اومدم سر کار. نامه اشتغال به کار گرفتم.  بردم بیمه. بعد ده روز پولمو دادن.

خصوص بودید شماام ؟  بعده شش ماه پولو داد بیمه ؟ بعد میتونی بگی چقددادن ؟ چنددرصد؟ پایه حساب کردن؟

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
منم خصوصیم ..از یکی پرسیدم گفت فقط شش ماه دادن باتوجه ب اینکه دولت گفته بود نه ماه .گواهی از دکتر می ...

خب مثلا من  که زایمانم طبیعیه ، و تاریخ مشخصی نداره چطور قبل از زایمان گواهی بگیرم و کاراشو انجام بدم ؟؟؟؟

من سال ۹۲ زایمان کردم دولتی هم هستیم ولی تامین اجتماعی نه ماه رو نداد فقط شش ماه قبول کرد. اداره مون هم نداد. ولی بعد من بعضیا سه ماه رو از اداره گرفتن.البته دوندگی و شکایت داشت.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خب مثلا من  که زایمانم طبیعیه ، و تاریخ مشخصی نداره چطور قبل از زایمان گواهی بگیرم و کاراشو انج ...

شما حامله ای از یه تاریخی احتمال زایمان بالاتره و میخوای مرخصیت رو شروع کنی از همون تاریخ دکتر نامه مینویسه. مثلا دو سه هفته مونده به تاریخ زایمان طبق سونو

شما حامله ای از یه تاریخی احتمال زایمان بالاتره و میخوای مرخصیت رو شروع کنی از همون تاریخ دکتر نامه ...

اخه من پرسیدم از دکترم گفت ، وقتی زایمان کردی پزشک زایشگاه برات این گواهی رو مینویسه !!

ینی هرکسی یه چیز بهم میگه ، منم موندم چیکار کنم 

خب مثلا من  که زایمانم طبیعیه ، و تاریخ مشخصی نداره چطور قبل از زایمان گواهی بگیرم و کاراشو انج ...

تا کی میخوای بری سرکار..ازهمون موقع برات میزنن دیگه ...مثلا تا یک هفته قبل زایمان میخوای بری سرکار بگو اهمون موقع بزنه.من خودم احتمال زیاد بگم از 15 فروردین بزنه برام 

میتونی بریحسابداریتون سوال کنی برای کدام موارد حقوقت بیمه رد میشه سه ماه قبل زایمانت هر پولی که میگیری و بیمه میدی ملاک عمله اونه سه چهارمش رو به نظرم حساب میکنن میانگین میگیرن .فرمولش تو اینترنت هست.مثلا اگه تو این سه ماه آخر اضافه کار داشته باشی خقوقت بیشتر میشه

اخه من پرسیدم از دکترم گفت ، وقتی زایمان کردی پزشک زایشگاه برات این گواهی رو مینویسه !! ینی هرکسی ی ...

نه پزشک زایشگاه ربطی نداره اون گواهی میده اما گواهی اصلی مال همون دکتر خودته ک تاریخشو ب بیمه اعلام میکنی