2777
2789
عنوان

کوچک بودن فولیکول

129 بازدید | 8 پست

سلام من ۳۴ سالمه و دو پسر دارم الان به مدت ۶ ماهه رژیم دختر داری گرفتم و از ماه پیش روز ۸ و ۹ سیکلم برا بارداری اقدام کردم با رعایت کامل نحوه مقاربت اما نشد. این ماه هم روز ۱۰ و ۱۱ اقدام کردم و روز ۱۵ رفتم سونو گفت فولیکولم ۱۶ م م و تخمدانم با توجه به سیکل ۲۸ روزه ام ضعیفه البته ناگفته نمونه از صبح روز ۱۵ ترشحات واژن داشتم اما کم. الان روز ۱۶ سیکلم میخوام بدونم امکان اینکه این ماه باردار بشم چند درصده؟ اگر نشدم برای زود بزرگ شدن فولیکولم چی بخورم بجز دارو شیمیایی٬ با توجه به اینکه دختر میخوام؟ ممنون

بیائید در این خاک؛ در این مزرعه پاک؛ بجز عشق٬بجز مهر؛ دگر بذری نکاریم.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چهار ماه دارو نخورده بودم هرروز سه قاشق مخلوط شیره انگور رو ارده میخوردم طبیعی فولیکولام رشد کرده ...

یعنی از کی  شروع کنم و رو جنسیت جنین تاثیر میذاره. دختر میخوام

من چهار ماه دارو نخورده بودم هرروز سه قاشق مخلوط شیره انگور رو ارده میخوردم طبیعی فولیکولام رشد کرده ...

چه روزی ۱۹ شد؟

یعنی از کی  شروع کنم و رو جنسیت جنین تاثیر میذاره. دختر میخوام

از فردا شروع کن به خوردن‌من یک ماه خوردم ماه بعدش که پریود شدم یازده پریودیم رفتم سونوگرافی فولیکول19داشتم

🧚‍♀️
یعنی از کی  شروع کنم و رو جنسیت جنین تاثیر میذاره. دختر میخوام

دیگه اونش دست خداس 

میگن اون چیزو بخوری پسر میشه یا دختر همش حرفه 

انشاالله که خدا بهت دختر میده

🧚‍♀️