2777
2789
عنوان

قرص مخمر

4101 بازدید | 12 پست

سلام دوستان..من رژیم لیمومی رو از سایت شون گرفتم و جدا از برنامه غذایی بهم گفتن قرص مخمر هم روزی یدونه بخورم..من هدفم اینه ۹ کیلو کم کنم ولی الان همه جا میخونم که این قرص چاق میکنه..شما دراین باره تجربه ای دارین؟

من حتی میخوام صورتم هم لاغر بشه

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم شما رژیم لیمویی گرفتی خوب بود؟لاغر شدی؟ قرص مخمرو خوردی بالاخره یا نه؟

سلام عزیزم..قرص مخمر نخوردم چون همه گفته بودن چاق میکنه صورت رو و من صورت پُر دوست ندارم.. رژیم لیمومی هم دو سه روز پیش رفتم بد نبود ولی بنظرم حجمش زیاد بود و من دیگه خیلی سراغش نرفتم و رژیم سرخود گرفتم یکماه و نتیجه دیدم..کلا همه چربی ها و کربوهیدرات و هله هوله ها رو حذف کردم و توی یکماه حدودای ۵ کیلو کم کردم..

اما دوستم رژیم لیمومی رو کامل رعایت کرد و همون‌مقدار ۲ و نیم کیلو طی یک ماه رو کم کرد

سلام عزیزم..قرص مخمر نخوردم چون همه گفته بودن چاق میکنه صورت رو و من صورت پُر دوست ندارم.. رژیم لیمو ...

رژیم خودسرانه گرفتن درست نیست. شاید وزن بیشتری کم کرده باشید ولی باید ببنید بدنتون چه چیزایی رو از دست داده

رژیم خودسرانه گرفتن درست نیست. شاید وزن بیشتری کم کرده باشید ولی باید ببنید بدنتون چه چیزایی رو از د ...

آزمایش کامل دادم و چیزی از دست نداده بودم..دوماه بعدشم باردار شدم و همه چی برگشت ☹الان همه چیز خوبه خداروشکر

درکنار رژیم حواسم به ویتامین ها و پروتئین های لازم بدنم بود