2777
2789
عنوان

موهای مامانم

221 بازدید | 13 پست

خیلی شدید ریزش پیدا کرده دلیلش چی میتونه باشه از وقتی رنگ گذاشته ایندفعه اینطور شده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

احتمالا همون رنگ دیگ 

ماسک های تقویتی بزارین براش 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@جن_زاده  

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
احتمالا همون رنگ دیگ  ماسک های تقویتی بزارین براش

چه ماسکی گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

😐موهای منم چشم زدن ریزش پیدا کرده😫

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
ویتامین بدنش شاید کمه،باید بره ازمایش خون

نه اخیرا رفته کم نبود

حنا بیرنگ با یه دونه زرده تخم مرغ و کمی روغن کنجد بزنه به سر

مرسی گلم فدات

چه ماسکی گلم 

ماسک حنا و روغن زیتون و روغن نارگیل 

چون روغن هس توش دیگ رنگ نمیگیره 

اسپری آب شنبلیله 

قبل حمام همیشه روغن نارگیل بزنه مامان 

ماسک تخم مرغ و روغن بادام تلخ 

ماسک زرده تخم مرغ و یک قاشق عسل و روغن زیتون 

شامپو هم بدون سولفات استفاده کنه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
عزیزم میشه ماسک معرفی کنی؟ 

نوشتم عزیزم 

ماسک حنا و روغن زیتون و روغن نارگیل  چون روغن هس توش دیگ رنگ نمیگیره  اسپری آب شنبلیله&n ...

مرسی گلم فدات شم