ریزش مو دارم دکتر هم رفتم بهم شامپو و قرص داد خوب شد الان باز دوباره ریزش مو گرفتم چیکار کنم ؟
کمککککک؟😫☹😭
موهامو خیلی دوس دارم موهامو چشم زدن😑😑🤣
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
کمبود ویتامین نداری؟ زینک بخور تو زمستون ریزش موهازیادمیشه
نمیدونم فکر کنم دارم
برنج قهوه ای بجوشون آبشو بذار ریشه موهات قره ی ریشه ی شیرین بیان هم بذاری ریشه موهات عالیه&nb ...
واقعا تاثیر داره ؟
آره داداش من رفته عطاری بهش برنج قوه ای داده برای ریزش مو و مامانم هم همیشه میگه ریشه شیرین بیان عالیه خودش امتحان کرده چند بار پشت سر هم گذاشته رو موهاش و خودمم تو ی پیج تو اینستا خوندم
آره داداش من رفته عطاری بهش برنج قوه ای داده برای ریزش مو و مامانم هم همیشه میگه ریشه شیرین بیان عال ...
اها خیلی ممنون