2821
2789
عنوان

ریزش مو💇‍♀️

73 بازدید | 8 پست

ریزش مو دارم دکتر هم رفتم بهم شامپو و قرص داد خوب شد الان باز دوباره ریزش مو گرفتم چیکار کنم ؟

کمککککک؟😫☹😭

موهامو خیلی دوس دارم موهامو چشم زدن😑😑🤣

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

کمبود ویتامین نداری؟

زینک بخور

تو زمستون ریزش موهازیادمیشه

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عجب موهایی داری ( چشم بعدی) 😁

🤣🤣چشم مجازی حساب نیست😝

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
کمبود ویتامین نداری؟ زینک بخور تو زمستون ریزش موهازیادمیشه

نمیدونم فکر کنم دارم

برنج قهوه ای بجوشون آبشو بذار ریشه موهات  قره ی ریشه ی شیرین بیان هم بذاری ریشه موهات عالیه&nb ...

واقعا تاثیر داره ؟

واقعا تاثیر داره ؟

آره داداش من رفته عطاری بهش برنج قوه ای داده برای ریزش مو و مامانم هم همیشه میگه ریشه شیرین بیان عالیه خودش امتحان کرده چند بار پشت سر هم گذاشته رو موهاش و خودمم تو ی پیج تو اینستا خوندم 

آره داداش من رفته عطاری بهش برنج قوه ای داده برای ریزش مو و مامانم هم همیشه میگه ریشه شیرین بیان عال ...

اها خیلی ممنون

2790
2823
2791
2779
2792